Şimdi Ara

2x 5 dbi mi, yoksa 7 dbi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• O iki antenin koyuluş amacı 5+5=8dBi dizisi yaratmak değil, 2li MIMO kanalı oluşturup hızı artırmak. 7lik anten panel anten olduğundan gürültü sıcaklığı da düşük olacaktır, onu öneririrm.
  • Bende bunun 5 dbi tek antenlisi var ve oldukça memnunum, 3-4 tırnak çeken bir vericiden öyle idare ediyoruz, şimdi arkadaşa alıcaz fakat bir kademe bir kademe dir diyoruz. 4-5 tırnak alabilsek güzel olur tabi.
  • yönlü olduğu için iyi ayarlandığında bir kademe yükseltebilir bana kalırsa.
  • 7 dbi kesinlikle tavsiye ederim Aynı markanın 5 dbi'lik olanını kullanıyorum. Ayriyetten orjinal alfa 2000mw sahibiyim. Alfa'dan daha çok verim alıyorum.
  • Bahsettiğimiz adaptorlerin hepsi aslında aynı firmanın üretimi, dikkat ederseniz iki farklı kabuk seçimi var, bende dark range in adaptoru vardı ve içinde BT3 desteği de vardı, bulabilirseniz dark range tavsiye ederim, ikili antenlisini aldım fakat tek antenli kadar verim alamadım, Şimdi aynı ürünün high power diye farklı markalandırılmış bir ürününü kullanıyorum o da çok başarılı...

Fakat gel gelelim 5dbi anten sorunu yaşıyorum piyasada 8 dbi diye satılan uzun çubuk antenlerden aldım ancak hiç bir faydasını göremedim, hatta çok daha kötü idi... birde şunu farkettim usb kablo veya uzatma kablosu ile değerler iyice aşşağıya iniyor.

Şimdiki sorunum ise anten, bir öneride bulunabilirmisiniz? Forumun diğer başlıklarını da okudum fakat İşin içinden çıkamadım, deneyimle sabitlenmiş bir anten markamız var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.