Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2x SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram (Dual) Satın Al 23 Ağustos 2023 21:26 1 1 2x SK Hynix HMA81GS6DJR8N 8 GB DDR4 3200 MHz Ram (Dual) Dizüstü bilgisayarımda RAM yükseltmesi sebebiyle çıkardığım 8 Gb Ramleri satışa çıkarıyorum. Bilgisayarım 2 senelik ancak sağlık sorunları nedeniyle 1 sene neredeyse hiç kullanılmadı ve RAM'lerde hiç bir problem yok. Testleri yapıldı.2 adet paketiyle güvenli bir şekilde satılacaktır. Tek tek satmıyorum. 2'li dual channel olarak çalışmaktadır.Ürünlerin orjinal fotoğrafını, Windows ve Cpu-z test fotoğraflarını da ekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Boss Rc 505 Loop Station - Pedal [SATILDI] Satılık Gw2 High End Hesap 7 yıllık - 49k Account Value- 22 Legendary Items [SATILDI] %25 ile Elden Ring Alınır -659 Tl şu an- [SATILDI] %20den Bin Tlye yakın steam gift oyun alınır