Olsun genede dürüstlük yapıp bu şekilde ihaz etmen bile bizlere karşı olan saygını ortaya koymakta.anakartın düzeldiği için hayırlı olsun bu arada..
olur böyle şeyler memset in bug unu bilmediğimiz için kendimi suçluyorum ben , 680i ye yeni bakmaya başladım ; elimizdeki takoz kingstonlar :(
çok takozmuş gerçekten :):) bu arada SPD de güzel olmuş " OCTeamTurkiye Ed." Anakartın markası ve voltaj değerleri nedir acaba, bir de ramin modeli hyperx 8500mü ??
Bu arada yeni öğrendiğim birşey cl3 piyasadaki mevcut çoğu board da cl4 ten daha kötü sonuç veriyormuş, yani önemli olan en düşük timing değil, boarda uygun en düşük timing
Eğer mümkünse siz de aynı testleri elinizdeki ramlerle yapabilirmisiniz 2d ve 3d uygulamalar için ayrı ayrı
quote:
Orjinalden alıntı: StrangerXT
açıklama için teşekkürler, en azından dürüst olduğun için tebrik ederim seni.. dediğim gibi inanmama değil de inanamama söz konusuydu, keşke gerçek olsaydı bu değerler, çok sevinirdim senin adına..
+1 bır hata oldugu bellıydı bunuda acıkladıgın ve bızı bılgılendırın ıcın tsk
Keşke gerçek olsaydı skorların
genede etkileyici ramlarin bosver sikma canini bu arada satiyomusun hala ramlari
Bu değerlerde Stabilite nasıl arkadaşım Mesela 3-3-3-8 DDR960 olarak 32M almayı denedin mi?
tekrar selam bios tan denedim ramleri, ilk sonucum aşağıda vaktim olurda değişik bölenlerle ve unlinked modunda da denemeye çalışacağım. yine de çok kötü çıktığını düşünmüyorum DDR2-885 @ 4-2-2-1-22-2T
hata kodunda sürekli C1 hatası görünüyorsa sorun ne ile ilgilidir
ram
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme