Şimdi Ara

2x1 Micron D9 Fatbody@DDR2-960@3-3-2-8@2.5V (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana 1000 tane valıdatıon cakar ısteyen adam buraya ıstedgım mhz te mrk etme

1000mhz cl2 ne demek bılıyorumusun??

Dunyanın en hızlı ramlerı bu zamanlama ve cl yı yapamıyor kusuraa bakama ama ınanmıyorum..
  • peki öyle olsun saygı duyuorum, videoları da upload edecek yer bulunca koyacam bilginize.
    bu arada DDR900-2-2-2-5-2T nin videosu yok ama DDR831-2-2-2-5-1T ninkiler var., isteyen olursa 900de de çekmeye çalışırım
  • vallahi ben de inanamadım .. yahu 2-2-2-5 te 900 mhz yapabilen bir ram gören oldu mu hiç extremesystems da?

video ile açık seçik kanıtlarsan gayet inandırıcı olur dostum.. 900 e gerek yok hani ikinci bir kez çıkamıyorsan 870 civarı falan da olur..
  • bu arada 2-2-2-5 sonuçları bana da bir açıdan saçma gelmeye başladı, çünkü 3-2-2-8 2t nin max. değerleri ile 2-2-2-5 2t nin max. değeri aynı ??
    acaba ben memsetten değiştiriyorum da o esastan değişmiyor olabilir mi derseniz?? bu arada herşeyin üstüne yemin ederimki validation vs. hiçbiri hile ile alınmadı, öyle birşey de yapmam zaten, tanıyan bilir. normal bir şekilde windows açıldıktan sonra memset ile timingleri ayarlayıp ntune ile fsb arttırmaya başladım ve 1m stabil olduğu yere kadar gittim. her seferinde de cpu-z yi yeniden açtım sağlam olsun diye, şu videoları bi upload edebilsem..
  • cpu-z den gördüğün değerler doğrudur,

dikkat ettiysen inanmıyorum demedim, inanamıyorum dedim,

benim durumumda olan arkadaşlar için de 1 video eklersen sevinirim
  • videoyu upload ediyorum şuanda, sabaha koyacam, iyi geceler herkese
  • way be 2-2-2-5 900 mhz o ne ya oyle bh-5in modifiyeli hali süper bn inanıyorum ama kac voltagede yaptın bu degerleri ?
  • + bende inaniyorum ama kaç V da gerçekten ? belki 3 v ile olur
  • evt 2.9v 3.0v ile yapmsııtır heralde
  • benim imzadaki %100 yaptığım ds-3 ün de ilk sahibi @gyro..maşallahı var eline değen uçuyo..ben inanıyorum..kalkıp bu kadar ss yi verecek sonrasında bi tek ne amaç güdebilir 2-2-2-5 in sahtesini ss almak için..msn den de görüşmüşlüğüm var..kesinlikle bu tarz oyunlar yapacak bi kişilik değil
  • teşekkürler arkadaşlar; bu arada 2-2-2-5-1T@DDR831 videosu:
    http://r.apidshare.com/files/21693312/oc3.avi.html
    ayrıca voltaj 2.5 idi sadece ramler ilk günküne göre çok daha soğuktu, hem daha yüksek devirli fanlar üflüyordu üstüne hem de pencere önündeydi, ama bunların sonucu çok ta etkileyeceğini düşünmüyorum, aynı şekilde bir video da 2t için alıcam vaktim olursa.

edit: link düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabukkinen -- 19 Mart 2007; 8:18:54 >
  • gerçekten çok iyi.. nerden buluyorsunuz bunları anlamıyorum, ben bklu bi 533 mhz lik rami bulana kadar akla karayı seçtim, nerden bulacaz D9 bh5 nerde bunlar NERDEEEEE :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kabukkinen

teşekkürler arkadaşlar; bu arada 2-2-2-5-1T@DDR831 videosu:
    ayrıca voltaj 2.5 idi sadece ramler ilk günküne göre çok daha soğuktu, hem daha yüksek devirli fanlar üflüyordu üstüne hem de pencere önündeydi, ama bunların sonucu çok ta etkileyeceğini düşünmüyorum, aynı şekilde bir video da 2t için alıcam vaktim olursa.

909 2-2-2-5 ın vıdeosunu koyarsan anlarız gerceklerı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Baran yapmış arkadaş işte ne kıskanıyorsun

• bilinmeyen format diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sierra

bilinmeyen format diyor

dosya .avi dosyasıdır, tahminimce codec sorunu var sizde. bende düzgün çalışıyor
  • 2.5v de iken 909 mhz yapıyorsa heralde bi rd600 anakartta 3.0v de 1000 yapar o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

quote:

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

quote:

909 mhz cl2 ne demek bılıyorsun senel abı

Bana gercekcı gelmıyor kusura bakma nıe kıskanayımkı elımdekı ramlerın maasallahı war ztn

Kaldıkı skorlarda fark olması gerek amam fARK olmuyor nedense adam gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 19 Mart 2007; 17:35:25 >

• 2-2-2-5 cok maynak bi deger 900 mhz zaten oyle bi ram belki bu arkaşta olabilr yaptım diyosa yalan degildir heralde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.