Şimdi Ara

2X2 MUSHKIN 1066 (996599) SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BELKİ BİR SORUN DEĞİL BU FAKAT NE YAPARSAM YAPAYIM 5 5 5 15DE 1100 MHZYİ GEÇEMEDİM...
    MUSHKINLER IYI O.C İLE TANINIRLARMIŞ FAKAT BENMİ BECEREMİYORUM YOKSA KAPASİTESİ Mİ BU KADAR...

ŞU ANDA 2.0V İLE ÇALIŞIYOR, 2.5 VOLTA KADAR ÇIKTIM 1100U GEÇSİN DİYE AMA ÇIKMADI 1 TÜRLÜ...
    FSB ARTTIRINCA DRAM FREQUENCYİ 1100UN ALTINA ÇEKMEK ZORUNDA KALIYORUM SİSTEMİN AÇILMASI İÇİN...

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

• Hocam daha ne yapacak yapmış yapabilceği kadar.2gb lık modüllerde öyle fazla oc potansiyeli yok zaten.G skill in bir modeli var 300$ a(yurtdışı fiyatı o da) onun haricinde çok iyi oc olan 2X2gb yok.
  • bios güncellemesini denedinmi?birde öyle dene.bazen bios uyumsuzluk yaratabiliyor.bendede ocz reaper var 5-5-5-5 1170 mhz yapıyor ama 1200 demiyor.gerçi ben 2.1v un üstünü veremiyorum anakart izin vermiyor.2.1v un üzerini verebilsem micron d9 çipler daha gider sanırım.mushkinlerin çipi ne?
  • ne bilyim kafama takıldı 1066lık kit 1100 yaparmı dedim kendi kendime... en azından 1200 falan yapar diye tahmin ediyordum...
    çipini bilmiyorum herhangi bir bilgi bulamadım çiple ilgili...
    o zaman bosuna o kadar para verdik, gidip sogutucusuz normal 2x2 1066 oem ram alsaydım keşke...
    mushkine verdiğim parayla 12 gb oem ram alınır
    bios update işe yaramadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habeeessss -- 21 Kasım 2008; 17:40:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m134

Hocam daha ne yapacak yapmış yapabilceği kadar.2gb lık modüllerde öyle fazla oc potansiyeli yok zaten.G skill in bir modeli var 300$ a(yurtdışı fiyatı o da) onun haricinde çok iyi oc olan 2X2gb yok.

Hocam olur mu hiç? Piyasada 2x2GB 1066MHz tüm bellekler gerçek hızında çalışır

@habeeesss

Hocam işlemcin, belleklerinle birlikte overclock oluyor sanırım farkında değilsin!! İşlemcinin çarpanını düşürerek FSB'yi arttırırsanız herşey hallolur.
    İsterseniz de alttaki linkte bulunan bios ayarlarını tek tek yapabilirsiniz, daha sağlıklı olur bu ayarlar

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=66&t=169

• Sayın X-GeN;
    çok teşekkur ederim, denemelerime verdiğiniz ipucunu kullanarak devam edebilirim... Read Write Copy önemli olan, bu carpan dusurme olayını ve bios ayarlarını tuttum baya

Kimse beni durduramaz artık

• quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

quote:

Orjinalden alıntı: m134

Hocam daha ne yapacak yapmış yapabilceği kadar.2gb lık modüllerde öyle fazla oc potansiyeli yok zaten.G skill in bir modeli var 300$ a(yurtdışı fiyatı o da) onun haricinde çok iyi oc olan 2X2gb yok.

Hocam olur mu hiç? Piyasada 2x2GB 1066MHz tüm bellekler gerçek hızında çalışır

@habeeesss

Hocam işlemcin, belleklerinle birlikte overclock oluyor sanırım farkında değilsin!! İşlemcinin çarpanını düşürerek FSB'yi arttırırsanız herşey hallolur.
    İsterseniz de alttaki linkte bulunan bios ayarlarını tek tek yapabilirsiniz, daha sağlıklı olur bu ayarlar

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=66&t=169

Çalışması lazım tabi ama çalışmayanlar da oluyor.Bazılarına ince ayar falan gerekiyor öyle direk tak 1066 çalışsın olmuyor.En fazla yapacağı zaten 575-580 bunların fazla kasmaya gerek yok.Ya da dediğim gibi 300$ para bayılıp g skill lerden alacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen gene iyisin ben 1000Mhz 'i geçemedim daha :)
  • Eski masaüstü sistemimde p5kse ile 5-5-5-15 te 2.25 volt ile çok rahat 1150 yapmıştım.Şans işimi desem senin anakart sorun çıkartıyor mu desem bilemiyorum.
  • Xgene tekrar teşekkur ediyorum fakat read write copy değişmesine ragmen mhz yine 1150yi falan gecemedi, demekki mushkin xp2- 8500 max 1100-1150 yapabiliyor...
    bunu onaylayan ve 2X2 mushkin xp2-8500 sahibi çıksında bende rahat edeyim :)
  • Benzer bileşenlere sahibiz, seni rahatlatabilmek isterdim ama ramlere nasıl yükleneceğimi bilmiyorum henüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.