Şimdi Ara

Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz
    Anakart, işlemci ve ramleri ortak olarak satıyorum. Bütün parçalar çok nadir ve değerli parçalardır zaten ilgilenenler daha iyi bilir. Anakart Gigabyte Ga-p43t-Es3g ddr3 16 gb ram destekli anakarttır. İşlemci Xeon x5470 modelidir oldukça temiz ve sağlamdır. Ramler Corsair Vengeance 1600 mhz ve sogutuculu modelidir 4x4 16gb ddr3.

FİYAT : 2400 TL

Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz Xeon x5470 / ddr3 16gb ram / Gigabyte Ga-p43t-Es3g sorunsuz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tane tane kac TL ? 2400 TL ' ye ulastiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Dostum internetten muadil toplu parçaların fiyatına baktım ve düşük yazdım pazarlık payı bıraktım ve sana soruyorum sence ne kadar olmalı?

• İlanda ki işlemci piyasada nadir bulunan bir işlemci keza anakartta nadir parça dediğim gibi pazarlık payı da bıraktım, ayrıca bu parçaları alıp saklayanlar da var, fiyat makul o yüzden uzatmaya gerek yok zaten ilgilenenler yazar, almak isteyen de varsa piyasaya bakıp alacaktır kimse 2000 lirayı savurup alacak değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.