Şimdi Ara

2x2gb 800mhz ram önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ramlerimi değiştirmeye karar verdim artık 4 gb ram e geçiş zamanı geldi ve elimdeki 2x1 gb ocz leri sattım aslında düşüncem ocz lerin 2x1 gb 1066 mhz olanlarını almaktı fakat anakartım desteklemiyor bu yüzden gene 800 mhz alacağım

benim düşündüğüm marka ve modeller

CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2-800Mhz. RAM 4GB (2X2GB)

KINGSTON HYPERX 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM KHX6400D2K2/4G

sizce seçimim hangisi olmadı corsair fiyatı çok güzel bütçeme daha iyi ama performansı nasıldır bilmiyorum hiç kullanmadım

aşırı derecede oc yapan birisi değilim işlemcimi 2.1 ghz den 2.6 ghz e oc yapıp sürekli o şekilde kullanıyorum corsair bir sorun çıkartırmı sizce

• ben kingston olanını aldım dün

corsair 170 kingston 150ytl idi

değmez diye düşündüm açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ben kingston olanını aldım dün

corsair 170 kingston 150ytl idi

değmez diye düşündüm açıkçası
    bende biraz önce 132 ytl e buldum kingston büyük ihtimal kingston alıcam

peki bu kingstonların oc potansiyeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro67

bende biraz önce 132 ytl e buldum kingston büyük ihtimal kingston alıcam

peki bu kingstonların oc potansiyeli nedir ?

Alıntıları Göster
    ben olsam oc için kingston yerine corsair alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Alıntıları Göster
    kingston dan şaşma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Alıntıları Göster
    Corsair alırım 2'si arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

Alıntıları Göster
    Kingston KVR800D2N6/2G 2x2GB DDR2 800MHz kullanıyorum çokda memnunum.sadece soğutması yok ama sorun çıkarmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCSyn -- 16 Kasım 2008; 16:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCSyn

Kingston KVR800D2N6/2G 2x2GB DDR2 800MHz kullanıyorum çokda memnunum.sadece soğutması yok ama sorun çıkarmıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar zaten hiçbir ram kullanımda sorun çıkarmaz. Kullanıyorum sorun yok demek bence gereksiz bir açıklama. Ramler birbirinden OC potansiyelleri ile ayrılır. CORSAIR kingston dan kat be kat daha kaliteli bir ramdir. CORSAIR in neredeyse bütün ramleri düşük voltajda yüksek frekanslara çıkar.Soğutucuları da kalitelidir.Ucuz bir ram arıyorsan kingstona da gerek yok en ucuzu hangisi ise onu al arada bir fark yok.Ama OC yapacam diyorsan ve ramler de serin çalışşın istiyorsan bu ikisi arasında istisnasız CORSAIR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

bende corsair alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

bende corsair alırım

Alıntıları Göster
    2'si arasında kingston tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertekin

2'si arasında kingston tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    hangisi ucuzsa onu alirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

hangisi ucuzsa onu alirdim.

Alıntıları Göster
    bende 2*2 gb 800 mhz ram almak istiyorum ama o/c yapmayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

bende 2*2 gb 800 mhz ram almak istiyorum ama o/c yapmayacağım...

Alıntıları Göster
    A-DATA Vitesta 4GB KIT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hack_ToR

A-DATA Vitesta 4GB KIT

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hack_ToR

A-DATA Vitesta 4GB KIT

o/c yapmicam ama... o/c olduğu için daha pahalı olan ramlare fazladan para vermek istemiyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hack_ToR

A-DATA Vitesta 4GB KIT

o/c yapmicam ama... o/c olduğu için daha pahalı olan ramlare fazladan para vermek istemiyorum..

Alıntıları Göster
    normal a-data al o zaman 2 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

normal a-data al o zaman 2 tane.

Alıntıları Göster
    Gidip kingston un çiklet gibi ip ince cacık ram lerine para vermeyin yazık.
    Corsair alın, A-data alın, OCZ alın hatta hatta veritech bile alabilirsiniz (twinmos da demek isterdim ama ne yazık ki öldü ) ama kingston almayın aldırtmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Gidip kingston un çiklet gibi ip ince cacık ram lerine para vermeyin yazık.
    Corsair alın, A-data alın, OCZ alın hatta hatta veritech bile alabilirsiniz (twinmos da demek isterdim ama ne yazık ki öldü ) ama kingston almayın aldırtmayın

Alıntıları Göster
    valla kafam karıştı.. o/c yapmican için o/c olanlardan almicam ama o/c olmayıpta soğutucu olanlardandamı almama gerek yok(A-DATA, HI-LEVEL KINGSTON gibi) herhangi 2 gb 800 mhz lik ram işimi görürmü yoksa o/c yapmicam halde soğutucu olsa daha iyimi olur...

• quote:

valla kafam karıştı.. o/c yapmican için o/c olanlardan almicam ama o/c olmayıpta soğutucu olanlardandamı almama gerek yok(A-DATA, HI-LEVEL KINGSTON gibi) herhangi 2 gb 800 mhz lik ram işimi görürmü yoksa o/c yapmicam halde soğutucu olsa daha iyimi olur...

Alıntıları Göster
    pratikte soğutucu sadece oc yapanların işine yarar gibi görünsede işin aslı öyle değil. Isınan her madde genleşme yapar elektronik devrelerde sıcaklık artışına göre kullandıkça genleşip büzülme olur sıcaklık farkı ne kadar artarsa chipin ömrüde o oranda azalır. Bu yüzden soğutuculu ram almanızın zararı yok faydası var
    Benim önerim corsari xms serisi hem fiyatları uygun hemde çok kaliteli ram ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solu

pratikte soğutucu sadece oc yapanların işine yarar gibi görünsede işin aslı öyle değil. Isınan her madde genleşme yapar elektronik devrelerde sıcaklık artışına göre kullandıkça genleşip büzülme olur sıcaklık farkı ne kadar artarsa chipin ömrüde o oranda azalır. Bu yüzden soğutuculu ram almanızın zararı yok faydası var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Solu

tşk tavsiyen için... tavsiye ettiğin ram kingston ve a-data dan daha iyidir bide intel anakartıma uyum sorunu yaşamaz umarım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Solu

tşk tavsiyen için... tavsiye ettiğin ram kingston ve a-data dan daha iyidir bide intel anakartıma uyum sorunu yaşamaz umarım

Alıntıları Göster
    kingston

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.