Şimdi Ara

2x5 l erikli su 3.00 lira (gimsa ankara) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
3
Favori
2.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Erikli su balon, tamamen reklam.

Adı bilinmedik ne kaliteli sular var daha ucuza Ankara'da.

bir tane söyle kaliteli marka elmacık sağlık saka nestle hayat demede ne dersen de (bunların hepsi çeşme suyu)

yıllarca fiyatı inmiyor artı kalite aynı

çaydanlıkta kireç tutmayan tek su markası

Su analizini yapın hepsi birebir tutuyor sertlik ph ...

ben 6x1,5 litreyi 4,5 tl den alıyorum 3 tl fiyat çok iyi

erikli ile nestle aynı firma zaten su da aynı yerden çıkıyor

kesinlikle aynı firma değil erikli nestleye dava açmıştı mahkeme duruşmaları vardı sonuç ne oldu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fertile

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

quote:

kaynak yok excelde bende hazırladım erikli 1. sırada

he he elmacık su (pis su) üst sıralarda kireç tutan kokan su listeye ancak bilgisiz insan inanır

Kaynak burası arkadaşım ister inan ister inanma ama detaylı incelemeni tavsiye ederim

http://www.gidahareketi.org/su/

listede burda ilk link hemen:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WYTwMzNI2ciVzJvV_P2wBOoYZp19FqdjoiqS1YaUWJk/edit#gid=1592768352

Dosya numarası

Testi yapan kurum kime bağlı (Bu belgeye sağlık bakanlığından ulaşılabiliyor mu)

Diğer belgeler

Bugün erikli dediğiniz su tüm hastanelerde satılıyor

excelde hazırlamayla boş belgelerle insanları kandırmayın

Testi yapan kurum kimseye bağlı değil zaten bağlı olsa parayı bastıran 1. çıkardı emin ol.
    Sitede bu tür sorulara gayet açık ve net şekilde cevap vermiş keşke okuma zahmetine girseydiniz.

2- Tabloda bize ulaşan güncel verilerin
    elimizde mevcut olan analiz raporlarının kaynak ve tarih bilgileri bulunmaktadır.

3- Raporumuzu okumadan yorum yapanlar lütfen zahmet etmeyin, önce raporu okuyunuz.

4- Bu rapordaki tüm analizlerin numunelerini Sağlık Bakanlığı almış ve analizler Bakanlığı il müdürlüklerinde laboratuarlarda yapılmıştır. Resmi analiz sonuçlarının tümü tarafımızda ve adı geçen her firmanın kendisinde de mevcuttur.

Ayrıca burda da cevap vermiş:

http://www.gidahareketi.org/Gida-Hareketi-nden-Su-Raporu-Tepkilerine-Cevap-1632-haberi.aspx

Niye hala erikli su satılıyor sağlık bakanlığı niye kapatmadı firmayı

Belgelere ulaşamıyorum + milletin sağlığıyla oynadığı için firmaya kapatma cezasını da koyun inanayım

Yoksa bakanlık rüşvet mi alıyor

Bugün hastane açsan sağlık bakanlığından izin alacaksın

Neyse ben erikli alırım sen git istediğin suyu iç ayrıca erikli firması babamın malı değil

aldığım yer nevgross kaçak erikli satılan yerlerden almıyorum

Türkiyede sigaraya sağlık bakanlığı izin veriyor mu veriyor

Bugün devlet hastaneleri pislik yuvası sağlık bakanlığı izin veriyor mu veriyor

Bugün sağlık bakanlığı kanserojen gıda ürünlerine onay veriyor mu veriyor bunlar niye yazılmıyor

Bugün glikoz şurubuna sağlık bakanlığı onay verdi mi verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 5 Ekim 2016; 18:47:37 >

• Arkadaşlar ivedik organize sanayi yakınında badempınarı suyunun fabrika satış yeri var.Perakende olarak koli ilede satış yapıyorlar.Suyun içimi güzel.

Fiyatlar:

4x5L Su =4 Tl
    12*1.5L Su =4 Tl
    Damancana 19L =4 Tl
    24*0.5L =4 Tl
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    dostum yazdiklarinin ne kadar aptalca oldugunun farkinda misin? Bir urun kotu diye kapatilacak diye bir kaide yok... O zaman piyasadaki butun urunleri yok edin en iyisi ne ise sadece o marka kalsin?
    Kusura bakma daha fazla sacmalamana dayanamayip cevap verdim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

quote:

bir tane söyle kaliteli marka elmacık sağlık saka nestle hayat demede ne dersen de (bunların hepsi çeşme suyu)

erikli ile nestle aynı firma zaten su da aynı yerden çıkıyor

kesinlikle aynı firma değil erikli nestleye dava açmıştı mahkeme duruşmaları vardı sonuç ne oldu bilmiyorum

http://www.nestle-waters.com/brands/erikli

• quote:

quote:

Elmacık suya çeşme suyu diyeni gördüm ya ne diyeyim.

http://elmaciksu.com.tr/anasayfa/

Sakarya'da fabrikası,doğal kaynaktan otomasyonla dolum yapılıyor.Fabrikayı internetten sitesi üzerinden 7/24 izleyebilirsin online kamera sistemi var.Boşu boşuna üstün kalite ödülü almadı.

Atatürk Orman Çiftliği ürünleri piyasa ürünleriyle kıyaslanamaz.AOÇ , Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na bağlı,özel paragöz firmalarla karıştırmayalım.

• asemihc A kullanıcısına yanıt
    Dinc su var. Erikliden daha iyi. GATA dan aliyordum koli koli GATA bitti su gitti.

Dinc su piyasadaki tum sulardan kalileti emin olun

Erikli nestleye satilmadan onceki ekip tarafindan kurulmus bir firma.

2x5 l erikli su 3.00 lira (gimsa ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 6 Ekim 2016; 3:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    çaydanlığı limon tuzuyla temizle 2-3 kere çay yap nasıl kireç tutuyor gör (ilk satıldığında kireç tutmuyordu)

elmacık su 3 günde kireç tutar erikli su en az 60 gün sonra çok az kireç tutuyor reklamla olmuyor bu işler erikli 3 günde kireç tutsa almam babamın malı değil

elmacık suyu kullanan biri olarak aynısını erikli yapsa ona da mesajı gönderir bir daha almam ben parayı çeşme suyu için vermem

İsteyen istediğini içsin ben yolu gösteriyorum (kireç tutmayacak - tatlı kıvamda sert olmayacak (içtikçe içesi gelecek) - ph 7,5 üzeri olsun yeter)

ucuza ph ve klor deney kiti satılıyor (daha önce ters ozmoz (reverse ozmos) kullanmayın diye bağırıyorduk haklı çıktım çünkü saf su içilmez )

2015 elmacık suya mesajım
     2x5 l erikli su 3.00 lira (gimsa ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Ekim 2016; 11:53:04 >

• Korusu'yu ve ÇeneSuyu'nu tek geçerim, gerisi teferruat

Ama böyle ucuz Erikli bulmuşken de bayağı aldım. 1 ay önce de yapmışlardı böyle kampanya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskocya -- 6 Ekim 2016; 12:32:12 >
  • şimdi alakasız olacak söyleyeceklerim ama misal bartında yaşıyorum, burada kavşak suyu diye birşey var, her mahallede çeşmeler var, sabah 8 akşam 4 arası sürekli su akıyor ve bana göre Türkiye'deki şişe suların yüzde 99'undan daha kalitelidir. sıfır kireç ve inanılmaz lezzetli. burada damacana suyu ayda yılda bir alıyoruz. ayrıca selen suyun dolum tesisleri burada, boş damacanayı 2 liraya kaynaktan dolduruyorsun.

yine dün akşam kiloluk palamutların 3 tanesi 10 liraydı. 3 tanesi 3,5 kilo civarında geliyor. bu sene inanılmaz palamut bolluğu var, böyle giderse tanesi 1-2 liraya palamut olacak tezgahlarda. daha geçen gün 60 ton çıkardılar amasradan. yalnız palamut bolsa hamsi çok fazla olmaz, çünkü palamut hamsiyle beslenir. zira geçen sene hamsi çoktu ama palamut neredeyse hiç yoktu. dondurucusu olan temizlemeden yıkamadan alıp bütün halde buzluğa atsın, yiyeceği zaman çıkarıp temizlesin, bu şekilde balık uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilir.

• dhretireduser D kullanıcısına yanıt
    Gata nasil batti 5 ay once doktora gitmistim kidemli yarbaya muayene olmaya kantini acik ve calisiyordu.Suyu bilmemde ben bolca light urunler ve abur cubur almistim.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    5 ay once diyorsunuz. Darbe zamani yoktunuz sanirim. GATA kapatildi, ogrenciler atildi, subaylar gorevden alindi ve adi degisti. Tum tesisler kapatildi icindeki. Suan olu resmen. Ogrencileri geri cagirdilar ama geri kalan kisim ayni sekilde olu..

• quote:

Orijinalden alıntı: dhretireduser

5 ay once diyorsunuz. Darbe zamani yoktunuz sanirim. GATA kapatildi, ogrenciler atildi, subaylar gorevden alindi ve adi degisti. Tum tesisler kapatildi icindeki. Suan olu resmen. Ogrencileri geri cagirdilar ama geri kalan kisim ayni sekilde olu..

GATA Sağlık Bakanlığına bağlanmış,şöyle bir haber gördüm.Allah belasını versin sivilleştirme yapanların.

http://tgb.gen.tr/turkiye/sivillesen-gata-yarali-askeri-almadi-sehit-oldu-20678

Sivilleşen GATA Yaralı Askeri Almadı, Şehit Oldu!
    Fırat Kalkanı Harekatı’nda yaralanan Uzman Çavuş Akif Güleç, yanık ünitesinde yer olmadığı gerekçesiyle GATA’ya alınmadı ve şehit düştü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.