Şimdi Ara

2yıllık ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2yıllık ilişkimin bitişinin ardına 15.gün soru varsa alayım?

• hangi bölümdü
    iki yıllıklarda iş yok diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha 2 yıl ilişkiye mi girilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veterankolumb

hangi bölümdü
    iki yıllıklarda iş yok diyorlar

trollerle işim yok kb
  • Nasıl bitti

• Çok bağlı mıydın kıza asıl önemli olan bu.

• neden bitti benimde başımda şuan bu dert var 39 oldu benimde hala bunalımdayım sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni arkadaşlık ilişkileri
    5 gün önce açıldı
    Üniversite
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bitti nasıl bitti yaşlar kaç
  • Neden bitti nasıl bitti sorularını cevapliyim.Kız arkadaşım rahat bi insandı ilişkide bu sürekli sorun haline gelmişti her cümlesi herkezle başlıyor olmuştu herkez ...... ben niye yapamıyorum tarzında ben kıskancımdır kısıtlarım ilişkiye belli bi sınır koyarım o bu sınırları cok zorladı farklı şehirleri kazandık üni adına o antalyayı kazandı ben kütahyayı sene içinde her allahın günü kavga edecegimizi bildigimden ayrıldım.Üzgün müyüm üzgünüm ama yapacak bişi yok malesef.Yaşlar 19.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2RooLdegilim

2yıllık ilişkimin bitişinin ardına 15.gün soru varsa alayım?

üzüldüm
  • hocam bizim de farklı şehirler tutuyodu son anda ilahi bir güçle ikimiz de aynı şehri kazandık. yani resmen ilahi bir şeydi bu şansla falan alakası zerre yok. bir nevi bunalımdaydım tam kendimi hazırlamıştım ayrı şehirlere ki aynı şehir haberi geldi mutluluktan neler hissettiğimi kimse bilemez. şimdi başka bir takım problemler var ama çözülemeyecek şeyler değil biliyorum

sizin konuya gelirse gerçekten üzüldüm hocam. gerçi sen yine biraz olaylıydı diyosun ama çok güzel giden bir ilişkinin sırf ünide farklı şehirler tuttu diye ayrılığa gitmesi bana çok koyuyordu, neyse ki yaşamadım öyle birşey. sağlık olsun umarım toplarsın kısa sürede
  • Rahat kız adamı kanser eder en iyisini yapmışssın
  • Geçmiş olsun, ne diyelim. Karşına seni hakeden biri çıkar umarım. Aynı şekilde sen de onu.
  • Benim aynı durum gibi hocam yani 6 ay oldu. Arada gözyaşı sızar uyumadan önce.
  • İyi yapmişsin elaleme özenen kızdan hayır gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SuperWind

Benim aynı durum gibi hocam yani 6 ay oldu. Arada gözyaşı sızar uyumadan önce.

Kardeş kendine yazık etme unutmaya çalış benim acı yavaştan koyuyor ama salmıyorum kendimi degmiyor kimse için.
    Yorumlar için sagolun unutmaya çalışıyorum.
    Sorusu olan varsa alabilirim..
  • sorusu olan?
  • Gerçekten seviyosan. Başka birinin elini tutacağını, başkasına sarılacağını düşündün mü hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Gerçekten seviyosan. Başka birinin elini tutacağını, başkasına sarılacağını düşündün mü hiç?

Düşünmedim düşünmekde istemiyorum ilişkimde ilişkiyi tutan alttan alan fazla seven bendim cok taviz verdim kendimden benim ayrılmam imkansız gibi bişeydi ama o kadar sogudum ki ondan davranışlarından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SuperWind

Benim aynı durum gibi hocam yani 6 ay oldu. Arada gözyaşı sızar uyumadan önce.

Bu adama çok pis koyar, tecrübeden biliyorum, dinlediğiniz şarkılara dikkat edin en önemli şey bu yani daha böyle hareketli şarkılar dinleyin ev işleriyle meşgul edin kendinizi ekmeğe dahi siz gidin yeter ki boş durmayın. Boş durunca akla düşer takıntı da etmeyin bittiyse bitti unut gitsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.