Şimdi Ara

Üniversitede kendi sınıf dışı kızlarla tanışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
8.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor mu olur? neler konuşabilirim? mesela kantinde? mesela koridorda? Sınıftaki kızlar çok soğuk, hala soğuk ve aradığım tarzda değiller. Diğer sınıfları tanımıyorum , tanımadığım kızlarla tanışmak zor mu olur? Amacımı söyliyeyim, sadece birkaç kız arkadaşım olsun istiyorum, sevgili olmak zaten daha sonra gelen bir şey. Ayrıca ergen değilim, doğal bir şekilde her gün görüşebileceğim bir kız arkadaşım olsun istiyorum. Dalga geçmeden, tecrübelerinden yardımcı olabilecek arkadaşlar buyurun önerilere açığım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversitede Kızlarla Tanışma Taktikleri

Üniversite, yeni insanlarla tanışmanın ve sosyal çevreni genişletmenin mükemmel bir yeridir. Özellikle kızlarla tanışmak istiyorsan, üniversite ortamı pek çok fırsat sunar. İşte üniversitede kızlarla tanışmana yardımcı olacak bazı taktikler:

• Kulüplere ve Sosyal Gruplara Katıl: Üniversitelerde çok çeşitli kulüpler ve sosyal gruplar bulunur. İlgi alanlarına uygun olanlara katılarak hem yeni hobiler edinebilir hem de benzer düşünen insanlarla tanışma şansı bulabilirsin.

• Derslerde Aktif Ol: Derslere katılmak, kızlarla tanışmak için harika bir fırsattır. Soru sorarak, tartışmalara katılarak ve sınıf arkadaşlarınla çalışarak hem akademik bilgini geliştirebilir hem de potansiyel bağlantılar kurabilirsin.

• Topluluk Etkinliklerine Git: Üniversiteler sıklıkla konserler, film gösterimleri ve diğer sosyal etkinlikler düzenler. Bu etkinlikler, kızlarla tanışmak ve rahat bir ortamda sohbet etmek için mükemmeldir.

• Kütüphanede Çalış: Kütüphane, hem çalışma hem de kızlarla tanışma imkanı sunar. Çalışırken yakındaki birine yardım teklif ederek veya ortak bir ilgi alanı hakkında sohbet başlatarak tanışma fırsatını değerlendirebilirsin.

• Spor Faaliyetlerine Katıl: Üniversite spor salonları ve fitness merkezleri, kızlarla tanışmanın harika yerleridir. Birlikte antrenman yapmak veya bir spora katılmak, hem sağlıklı alışkanlıklar edinmeni hem de sosyal çevreni genişletmeni sağlar.

Ek İpuçları:

• Kendine güven ve olumlu bir tavır sergile.
    • Bir kıza yaklaşırken kibarca ve saygılı ol.
    • Ortak ilgi alanları bulmaya çalış ve sohbeti ilgi çekici tut.
    • Reddedilmeyi kişisel algılama. Herkesle anlaşamayabilirsin.
    • Güvenliğine dikkat et ve asla rahatsız edici veya uygunsuz davranışlarda bulunma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeşim bi ortak noktanız olması gerekiyor bu ortak nokta ne kadar güçlü ise o kadar kolay olur işin. Mesela aynı sınıfta olanlarla işin daha kolay sohbet kurabilirsin hatta staj grubunuz filan varsa daha da kolay

Sğer tanışmak istediğin kişilerle ortak noktan yoksa bi şekilde oluşturmaya çalışacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede kendi sınıf dışı kızlarla tanışma

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Kardeşim bi ortak noktanız olması gerekiyor bu ortak nokta ne kadar güçlü ise o kadar kolay olur işin. Mesela aynı sınıfta olanlarla işin daha kolay sohbet kurabilirsin hatta staj grubunuz filan varsa daha da kolay

Sğer tanışmak istediğin kişilerle ortak noktan yoksa bi şekilde oluşturmaya çalışacaksın

Hocam soğuk davranıyorlar. Bir şey konuşuyorum cevap veriyorlar ama onlar konuşmuyorlar fazla ve daha fazla konuşacak bir şey bulamıyorum. Ama sınıfta bir yavşak var hepsine yavşıyor, sarılıyor konuşuyor ben aynısını yapsam beni terslerler herhalde. Sınıf dışındaki insanlarla iletişime geçip arkadaş olmayı denemek istiyorum ama ne kaybederim? kavga çıkar mı? sevgilisi olabilir bazı kızların bilemiyorum yanı bu tanışmanın onlar için barışçıl olup olmayacağını. Instagram her şeyi mahvetti, artık bir çok erkek bir kıza yürüyor, ben de yürüyüp sapıklar gibi yapmak istemiyorum. Arkadaş ortamımı arttırmak istiyorum ama çoğunlukla kız olmalı artık bu saatten sonra.

• İnstagram

• TrOy1907 T kullanıcısına yanıt
    Öğrenci külüplerinden birilerine katıl ama gidipte kız bulmak için gelenler gibi takılma.İster istemez birileriyle tanışıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Öğrenci külüplerinden birilerine katıl ama gidipte kız bulmak için gelenler gibi takılma.İster istemez birileriyle tanışıyorsun.

Ben üniversite 1. sınıfım, öğrenci kulübü diye bir şey işitmiştim ama ne zaman gidilir, nerede olur, kayıtlar ne zaman hiç fikrim yok. Bunun kayıtları belli bir zamanda mı olur acaba? Öğrenci kulüpleri nasıl bir şey, hakkında daha fazla detay alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karthusnowulti kullanıcısına yanıt
    Nasıl olacakmış oradan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pikaT
  • Benim bildiğim kulüpler okulun ilk ayından sonra broşür veya katılım tanıtım vs şeylerini panoya veya ona benzer bir yere astırıyorlar diye biliyorum hiç olmadı bi sekreterliğe çıkıp sorabilirsin kulüp durumunu

• Sınıfda kimse birbirini tanımadıüı çin soğuklar

Sen muhabbetini kesme unutmasınlar seni zamanla ısınırsınız
  • eşli dans topluluk vs varsa git senin ilacın orada .
  • Çok sosyal konuşkan çabuk arkadaş edinebilen birisi olman lazım. OKulun spor salonuna gidersin oradan bir kişiyle tanışırsın onunla arakdaş olursunuz onunla gezerken onun daha önce tanıdığı kişilerle tanışırsınız falan filan derken böyle yayılır. Veya bir arkadaşının evine gidersin o başka arkadaşlarını da çağırır onlarla tanışır arkadaş olursun sonra onlarında arkadaşlarıyla tanışırsın böyle böyle gider.
  • kulüplere güvenme kız olur diye girdik hepsi erkek. iki üç tane kız vardı onlarında sevgilileri kulüpte yönetici vs.
  • İlk başta erkeklerle arkadaş olun . Arkadaş olduğunuz erkeklerin konuştuğu kızlar vardır sizde oradan tanışırsınız kızlarla . Hiç bir şey yapamıyorsanız bunu deneyin.

• Bu mesajı cevaplamadan geçmeyeyim hocam

@TrOy1907 Gidip dans kulübüne falan da katılma herkes senin düşündüğünü düşündüğü için en fazla erkek nüfusunun olduğu yerlerdir

Bence bu kadar kasma akışına bırak elbet olur. Daha çok ilgi alanına göre bir veya bir kaç kulübe katılmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 30 Kasım 2017; 1:23:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.