Şimdi Ara

Üniversitede Okurken Aynı Bölümü Başka Okulda Kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlık kısmında tam olarak anlatamamış olabilirim. asıl sorum şu olacaktı;

şu an ben balıkesir üniversitesinde bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi (böte) 3. sınıfta okuyorum. daha doğrusu 3 bitti 4. sınıfa başlıcam 2014-2015 döneminde. şimdi bu yaz girdiğim öss de aldığım puan ile yıldız teknik üniversitesi, istanbul üniversitesi, dokuz eylül üniversitesi, ege üniversitesi, anadolu üniversitesi, osmangazi üniversitesinde bulunan böte bölümüne girebiliyorum. şimdi ben bu okullardan birine tercih yapabilir miyim? yaptıktan sonra oraya kayıt yaptırmak için öncelikle balıkesirdeki kaydı mı sildirmeliyim? bi de burda aldığım derslerden gittiğim üniversitede muaf olabilir miyim? sonuçta derslerin %95 i aynı, internet sitelerinden ders içeriklerine baktım. ayrıca bu muaf olacağım derslerde not olarak neyi kriter alıyorlar? bizim okulda bağıl değerlendirme var (çan eğrisi de deniliyor). örneğin ben çoklu ortam dersinden 97 küsür ortalama ile AA aldım, bilim tarihi dersinden 80 küsürle AA aldım. Gideceğim okulda acaba sadece transkriptteki harflere mi bakılır yoksa sayı olarak çevrilip üniversitenin kendi tablosuna göre mi tekrardan harf notları belirlenir.

Çok soru sordum ama bi kaç gündür bunlar kafamı kurcalıyor, yardımcı olursanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 2 Temmuz 2014; 0:28:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.