Şimdi Ara

İki yıllık bi bölümü okurken tıpa hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıllıklara puanım yetmesins rağmen İki yıllık hafif ders programı olan sağlıkla ilgili bi bölüm okurken sıkı bi çalışmayla çok istediğim tıp fakültesini kazanmak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıllık yazacağına hiç yazma neden boşuna puanını düşüresin? çok istiyorsan 2 yıllık bölümü 1 sene sonra yazarsın
  • Çünkü mezunum geçen yıldan daha düşük yaptım evde düzenim hiç oluşmadı psikolojikmen de bunaldım evden de

• süperazim kullanıcısına yanıt
    Ben de aynısını düşünüyordum ama bence daha zor olur gidince kırık obp ayrı dert yurtta fln gidersen orda çalışmak zor olabilir eve çıkarsa başka yemek bulasik fln gibi ev dert olacak kesin evde kalıp çalışmak psikoloji harici daha iyi gibi

• Evet yine evimin şehri İstanbul’da yazcam okulun kütüphanesinden vs de yararlanırım diye düşünüyorum inşallah olur yanıt için çok teşekkür ediyorum

• Bende mezun senemde sınav anından dolayı 100k TM yaptım hedefim hukuktu bende üniversitede hazırlanmayı düşünüyorum ama 4 yıllık yazıcam ben yani büyük ihtimal sınıf öğretmenliği yazarım kendi şehrimde ve öyle hazırlanırım diye düşünüyorum 1 sene daha kalmama ailem izin versede ben psikolojime güvenemiyorum ve 2 senedir sınav anı kontrol edememeden dolayı kaybediyorum belki üniversitede öğrenci olunca daha rahat yaparım diye düşünüyorum
  • Kesinlikle katılıyorum aynı düşünceyle bu stratejiyi umarım başarıyla atlatırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süperazim -- 11 Ağustos 2018; 20:10:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: süperazim

Kesinlikle katılıyorum aynı düşünceyle bu stratejiyi umarım başarıyla atlatırız
    Hukuk kazanmakla tıp kazanmak çok ayrı mevzular. Tıpa girmek çok zor kırık obp ile.

Bence yaptığın doğru 2 yıllık sağlık sonrası is bulmak kolay ben senin yerinde olsam 2 yıllığı bitrince ya da 2 yiligin 2. Yılında kırık obp olmadan hazırlanırdim seneye de sınava oylesine girerdim

• Arkadaşın dediği gibi Hukuk kazanmak Tıp kazanmaktan biraz kolay olduğu için kırık obp sende biraz daha fazla etki edebilir ama tıpı kırık obp ile hazırlanıp kazanan arkadaşlarım var
  • En hafifinde bile stajlardan vaktin olmayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi asıl amacım ikinci yıl puan kırılmadan kazanmak çok çok teşekkür ediyorum iki yıllık sağlık bölümlerinden de beni çok yormayan tercih etmek daha avantajlı olacağına inanıyorum hani mesela acil yardım yazmal yerine tıbbı görüntüleme tercih etmek ders programı açısından da böyle düşünüyorum inşallah hayırlısıyla başarmayı çok istiyorum hayalimdeki bölüm için bikaç yılım belki de feda olsun

• ergunx kullanıcısına yanıt
    En hafifi hangisi ders programı sanırım tıbbı görüntüleme çok kasmas diye duyum aldım benim gibi deneyenlerden ama tam bilmiyorum da

• Diploma notunu kırdırarak tıp kazanamazsın.

Tıbbi görüntülemede fizik dersleri var gene en hafifi tıbbi sekreterlik olur ama oda boş ilkokul mezunu bile sertifika alıp sekreter oluyor

• Sınıfı geçebilceğim kadar olsun yeterli, bölümden mezun olup meslek arayışı değil amacım ikinci yıl puan kırılmadan tekrar sınava hazırlanmak

-Eee üniye o zaman niye gidiyosun derseniz de...

Cevabı yukarda biraz bahsettim

• ortak bende öyle yapacam meslek lisesi çıkışlıyım 2 yıllık sağlık yazıp 2 yıl sağlam hazırlanacam hedef diş yada tıp en azından elimde bir meslek olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunx

Tıbbi görüntülemede fizik dersleri var gene en hafifi tıbbi sekreterlik olur ama oda boş ilkokul mezunu bile sertifika alıp sekreter oluyor
    Bi de fizik dersleri yine bana lazım sonuçta olsa da çok zorlamazlar bence en fazla lise müfredatıdır fiziği bence

• TütünKolonyası1 kullanıcısına yanıt
    Basit bi okuması kolay iki yıllık sağlık yazıp avantajlı olarak denemiş biri ilte tıbbı görüntüleme önerdi siz nereyi yazcaksınız inşallah gönlünüzdeki yer nasip olur sonrasında.

Hayır işine yaramaz sonuçta işin radyasyonla müfredat ona göredir, hafifletilmiş bi quantum vardi sanki yada yanlış hatirliyorum

ben sağlık meslek çıkışlıyım yazacaksan 3 bölüm öneririm paramedik anestezi tıbbi görüntüleme benim kilo problemi var paramedik tıbbi görüntüleme arasında gidip geliyorum bakalım daha tercih yapmadım pazartesi yapacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.