Şimdi Ara

İki yıllık bi bölümü okurken tıpa hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem yeniden hazırlanacaksın o zaman biraz da lise müfredatına uygun bir bölüm seçsen senin için daha iyi olur yani illaki sağlık bölümü seçmene gerek yok hangisi üniversite sınavında daha çok yardım edecekse onu seçmelisin bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TütünKolonyası1 kullanıcısına yanıt
    Hocam paramedigin egitimi nasil olur biliyor musunuz? Konu sahibi arkadasla ayni dusunceler icerisindeyim ben. Kendi sehrimde yazmayi dusunuyorum. Bu bolum hakkinda bilginiz var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TütünKolonyası1 -- 11 Ağustos 2018; 22:13:17 >
  • Kırık obp ile tıp kazanmak biraz zor.Kazansan bile hak ettiğinden daha daha düşük bir yere gidersin
  • 2 yıllık kazanınca puan düşmüyor diye biliyordum ama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci yıl kırılmıyor

• En kolay okunabilir ösym ye çalışmaya engel olmayan ya da en az olan bölüm hangisi şimdii

• Hocam tibbi goruntuleme dersleri galiba digerlerine gore daha hafif. Bende kendi sehrimde olsun diye paramedik yazdim altlara. Istedigim yer olmazsa sizin gibi yapmayi dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 80k dışında bir sıralama yaptıysan tıp kazanma ihtimalin yüzde 5 in altında

• Îstanbul Üniversitesi

Su Bilimleri Mühendisliği kazandim ben hayirli olsun bakalim 4 yillik arti bi yil hazirlik var ama iki sene sonra yinede denicem tip kazanmak icin hayirlisi...

• süperazim kullanıcısına yanıt
    @süperazim instagram sayfan varmı ? Bende hazırlanmayı düşünüyorum çünkü 2yıllık pramedik kazandım bende bu süreçte ara sırada olsa sana nasıl gidiyor diye sormak isterim benim blog hesabımın adı @basaran_ogrenci
  • Hocam bende kırık obp ile hukuk için caliscam inşallah hadi bakalım....

Olmassa ikinci sene kırık obp olmadan caliscam .

Başarılar dilerim hocam 😊👍

• basaranogrenci B kullanıcısına yanıt
    Evet var @esmanur.kavak

• arkadaşın dediği bölüm bitesiye kadar 2 yıl boyunca tıp için hazırlanma.ilk ve acil yardım ile anestezi bu yıl 350-370 puan almış (izmir) göz gezdirdim.eğer puanınız buraya yakınsa olma ihtimali çok yüksek.ama hem okul dersleri hem yks zor olur.şimdiden yks ye hafif hafif başlayın bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.