Şimdi Ara

3.0 işletim sisteminde SMS problemi: FELAKET!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, iPhone 3G'mi daha yeni update ettim ki çok geçmeden pişman oldum. Aletin yavaşlayıp kasılmaya başlaması, pilinin uzun sürede şarj olup çok çabuk bitmesi, buna bağlı olarak çok ısınmasının bir yana bi de SMS konusunda da çok ciddi bi sorun ortaya çıktı. Bildiğiniz gibi her telefonda standart bi karakter sayısını geçince 2 kısa mesaj atmışız gibi bi tarife uygulanıyo. 2 mesaj parasıyla tek bir büyük mesaj gidiyo. Daha uzarsa 3 SMS, 4 SMS falan gibi uzuyo.. İlginçtir iPhone'u update ettikten sonra 1 SMS uzunluğundan daha büyük bir kısa mesaj gönderemiyorum. Uzun bi mesaj yazınca tepede 'Gönderiliyor' yazıyo, altındaki şerit doluyo sonra da 'Mesaj Gönderilemedi' uyarısı çıkıyo. İşin garibi 1 SMS parası da gidiyo arada. Defalarca denedim hep aynı sorun. Üstelik update etmeden evvel telefonu 1 seneye yakın kullandım ama bi kere bile SMS problemi çıkarmadı çok memnundum. Kafayı taktım öylesine uzun bi mesaj yazıp diğer telefonuma gönderdim. Sonuçta mesajın gittiğini ama sadece 1 SMS uzunluğundaki ilk bölümünün gittiğini gördüm. Altında da bi not: *EKSİK METİN* diye. Apple Store'a gitmeden önce bi soriyim dedim böyle bi sorunla karşılaşan, nasıl çözüleceğini bilen var mı?

NOT: Yeni işletim sistemi Apple'ın yüz karası! Aletin içine etti. Downgrade de yapamıyoruz ortada kaldık. Yeni ve daha gelişmiş 3G S modelini düşünüp mü böyle kastırdılar işletim sistemini bilinmez ama bir an evvel çözüm gelmezse bizim aletler elimizde patlar...

• Ben geçen gün 3 Sms boyutunda mesaj attım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • O kadar çok şikayet geliyor ki bu 3.0 hakkında. 3.1 yoldadır bence. Biraz daha sabredin.
  • Biraz evvel 2 SMS boyutunda mesaj attım. O gitti enteresan. Arkadaş da 3 SMS boyutunda mesaj atmış o da gitmiş. Napıcağı belli olmuyo. Belki de 3'ten fazlaları gitmiyodur. Valla saymadım benim o gitmeyen mesajlar hangi boyuttaydı ama eminim ki 3'ten falan fazlaydı baya uzundu çünkü. Hadi hayırlısı yarın bi gidip mevzu yaratiym şu Apple Store'da =)
  • cem heralde senin sikayeti duydular su anda yeni versiyon geldi hadi hayırlı olsun
  • 3 sms atmak istedim bende. sağ tarafta ünlem çıktı yollamadı 50 kere denedim. sonra aynı mesajı baştan yaza yaza üçe böldüm ve çok sıkıcı ve saçma bir işlemdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 31 Temmuz 2009; 21:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JuDgE-

cem heralde senin sikayeti duydular su anda yeni versiyon geldi hadi hayırlı olsun

Hadi ya ciddi misin=) Baya iyi ben hemen bi update patlatıyorum
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

3 sms atmak istedim bende. sağ tarafta ünlem çıktı yollamadı 50 kere denedim. sonra aynı mesajı baştan yaza yaza üçe böldüm ve çok sıkıcı ve saçma bir işlemdi

Neyse en azından problem bende dğlmiş onu anlamış oldum böylece teşekkürler=)
  • Ben bunun denemesini yapmıştım. Başka bi konuda yazdım. 250 karakterden sonra göndermiyor...
  • 3.0.1 update'ini yükledim iPhone'uma ama malesef hala SMS sorunu çözülmüş değil. Arkadaşın söylediği doğrudur 250 karakterden sonrasını göndermiyo yada gönderiyo da sadece ilk kısmını gönderiyo eksik olarak. Bu böyle gitmez..
    Batarya problemini henüz inceleme fırsatı bulamadım çünkü daha yeni update ettim. Bakalım bari o düzelmiştir belki.
  • sms le ilgili hiç bir problem yok bendede....sürüm 3.0 jb li
  • Bu sms problemi bende de oluyor. Telefonu falan da kapalı gösteriyor olacak şey değil. Ayrıca bu telefonda iletim raporu gibi bi seçenek yok mu mesajın gidip gitmediğini anlayamıyorum yolluyorsun muallakta kalıyor
  • sms problemi bnde de var. 3 sms göndermiyor 2 smse kdr atabiliyorum. peki farklı bir sms programı indirsek işe yaramaz mı? var mı bilen?
  • İletim raporu falan gelmiyor. Bunu sağlayan program falan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schumii -- 11 Ağustos 2009; 11:53:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.