Bildirim
3.0 üzerinde Türkçe q klavye yükleme sorunu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bazı programlarda sorun var 3.0 a ayarlanmamıs lar galiba rotation inhibitor calısmıyo mesela winterboard da sorunlar cıkabiliyor iconları degistiremedim ama zamanla düzeltilir -
Bildiğiniz gibi klavye iKeyEx programını kullanarak çalışıyordu. iKeyEx'te şu an 3.0 desteklemediği için klavyeyi çalıştırmanız mümkün değil. En fazla 2 hafta içinde iKeyEx programı 3.0'a port edilecektir. iKeyEx'in yeni sürümü çıkar çıkmaz klavyenin güncellenmiş versiyonunu da Cydia'ya ekleyeceğim. -
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
Bildiğiniz gibi klavye iKeyEx programını kullanarak çalışıyordu. iKeyEx'te şu an 3.0 desteklemediği için klavyeyi çalıştırmanız mümkün değil. En fazla 2 hafta içinde iKeyEx programı 3.0'a port edilecektir. iKeyEx'in yeni sürümü çıkar çıkmaz klavyenin güncellenmiş versiyonunu da Cydia'ya ekleyeceğim.
Çok teşekkür ederiz, sabırsızlıkla bekliyoruz.. Şimdiden kolay gelsin. -
Teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: Ankaragücü67
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
Bildiğiniz gibi klavye iKeyEx programını kullanarak çalışıyordu. iKeyEx'te şu an 3.0 desteklemediği için klavyeyi çalıştırmanız mümkün değil. En fazla 2 hafta içinde iKeyEx programı 3.0'a port edilecektir. iKeyEx'in yeni sürümü çıkar çıkmaz klavyenin güncellenmiş versiyonunu da Cydia'ya ekleyeceğim.
Çok teşekkür ederiz, sabırsızlıkla bekliyoruz.. Şimdiden kolay gelsin.
Sayın Sylargray bir gelişme varmı acaba? Gerçi 2 hafta dediniz ama malum sabırsızca beklemekteyiz.. :-)
Tekrar teşekkürler. -
Hala bir gelişme yok malesef. Ben de Bigboss'u 3.0'a uyumlu iKeyEx'i çıkarmasını bekliyorum -
wwalla süper olur bekliyoruz hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X