Şimdi Ara

Arayan Numara yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu gün Bi telefon sapığı aradı. aradığında isim yazan yerde arayan numara yok yazıyordu. ama öyle bi zamanda aradı ki aynı zamanda ayağım telefona çarptı bildirim geldi ve o aradı.neyse açtım saat gece 1. meraba dedi kimsin dedim. hem beni arıyorsun hem kimsin mi diyorsun dedi. ben aramadım dedim. şaka yaptım ztn ben aradım dedi. (ben daha yeni aldım telefonu kullanmayı çok bilmiyorum.gizli numara diye çıkmıyor iyice kafam gitti.) ee kağan napıyosun dedi. arkadaşlar şaka yapıyodur diye iyim sen napıyosun dedim bu arada adımı nerden öğrendiğini düşünüyorum. (bahçelievlerde oturuyorum ve o da nerdeyım tahmın et dedi. bahçelievlerde olduğunu söledi.tabi kafam iyice gitti.) neyse sohbet ettik samımı gibi sanki beni tanıyor gibiydi. (telefonun adı kağan dı) neyse başka adın var mı dedi söledim diğer adımı. soy adın ne dedi napıcaksın dedim. senın hakkında herşeyi öğrenmek istiyorum dedi. bende şarjım bitiyor diyerek kapattım tabi bu arada altıma edicektim korkudan.
    birisi telefonu mu hackledi ya da başka bişeymi arkadaşlar nedir bu?
    faceden numaramı alsa soy adımı da bilirdi.
    bu arada telefon ıphone 6 plus
    acil cevap verin ne olur

• Tango veya farklı biyerden bulmuştur numaranızın acık oldugu bir sosyal ağ programından bulmuştur muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkacak bir şey yok. Şayet soyadınızıda bilse ne yapabilirki. Zaten isteyen istediği her kişinin çoğu bilgisini artık sosyal ağlardan bulabilir.

• İnsan Korkuyor İşte.
    Belkide arkadaşlar şaka yapıyodur
  • Soyadın ne Kağan?

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Sölemesem İyi Olur. :D
  • Kardeşim korkak adam gördümde bu kadarını görmedim :D abi yarın bi gün baba olucak bu adamlar
    Çocuklarına eşine falan nasıl sahip çıkar bunlar h anlamıyorum

• Benide kızlar aradı gecen hafta senden hoşlanıyoz falan dediler ee nabam dedim off puff demeye başladılar sövdüm kapattım daha arayan olmadı.

• Bugün beni de aramış arayan numara yok kişisi :)) ne iş yeni dolandırıcılık şebekesi falan mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir çete mi türüyor acaba..dikkatli olmak lazım
  • Voxox diye programdan arama yapılıyor o şekilde appstore da mevcut

• dehala D kullanıcısına yanıt
    Anlamıcak Kadar Çocuk Musun?
    Hiç Haber İzlemiyosun Galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.