Şimdi Ara

Sürekli 0850 li numara rahatsız ediyor bana evet dedirttiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri sürekli 0850 771 1829 numarası beni arayıp duruyor meşgulken de sesli mesaj bırakıyor. Normalde 0850 li numaraları anında engellerim fakat Samsung sitesinden telefon siparişi ettiğim için onlar arıyordur belki diye engellemedim. Telefonu açıyorum ingilizce bi şekilde good night diyip telefon kapanıyor ben tekrar aradığımda yine ingilizce bir şekilde aradığınız numara kullanılmamaktadır şeklinde sesli kayıt konuşuyor. Bugün yine aradılar 2. Aramalarını da açtım bu sefer bi hanımefendi vardı karşıda bana Vodafone ev internetinden aradığını söyledi Şuayip Ş**** ile mi görüşüyorum dedi bende boş bulundum evet dedim. Demez olaydım o an suratıma kapandı telefon. Başıma bi iş gelir mi bu kelimemden dolayı bilemediğim için forumda konu açmak aklıma geldi. Bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim. Vodafone ev internetini aradım bizim numaramız dedi fakat arama geldiği esnada spam arama olarak düşüyor ekrana napıcağımı bilemedim. Sürekli 0850 li numara rahatsız ediyor bana evet dedirttiler Sürekli 0850 li numara rahatsız ediyor bana evet dedirttiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ayvayı yedin Şuayip
    Artık ses kaydını alıp yapay zeka ile kullanacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajın şaka olduğunu düşünmek istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Bende konunun şaka olduğunu düşünmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.