Şimdi Ara

Dikkat : EGM Arayanı bil hediyesi bu ay ücretli oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıt olurken sürekli ücretsiz gibi bir algı yarattılar ama bu aydan itibaren çaktırmadan geçirmeye başlayacakmış AVEA.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/EGMArayaniBilKampanyasi

18 Temmuz 2013 - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü_VPN2, Kamu Mini, Kamu Midi, Kamu Maksi ve Kamu Mega Tarifeleri’ne Arayanıbil Servisi ücretsiz!

• Süre uzatılabilir diye düşünüyorum.

Uzamasa da 69 kuruşçuk veririz artık napalım. Tarifenin kendi indirimi yeter
  • 30 hazirana uzatılmış.

Kampanya Bilgisi
    18 Temmuz 2013 - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü_VPN2, Kamu Mini, Kamu Midi, Kamu Maksi ve Kamu Mega Tarifeleri’ne Arayanıbil Servisi ücretsiz!

ArayanıBil servisi sayesinde, telefonunuz kapalıyken sizi kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını telefonunuza gelecek bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz.

Bu servis sayesinde aradığınız numara kapalı ise, aradığınız kişi telefonunu açtığı zaman şimdi kendisine ulaşabilirsiniz mesajı iletilecektir.

Ayrıca ArayanıBil servisiniz aktif iken ulaşılamadığınız durumda sizi arayan aboneler size sesli mesaj bırakabilirler. Bırakılan sesli mesajları 888'i ücretsiz arayarak dinleyebilirsiniz.

Ulaşılamayan Durumlar İçin: ArayanıBil Ulaşılamayan durumlar için ArayanıBil servisiniz aktifse, telefonunuz kapalıyken ya da ulaşılamaz durumdayken ArayanıBil servisi devreye girer ve telefonunuzu açar açmaz size kimin, kaç kere ve ne zaman aradığını bir SMS'le bildirir. Aynı zamanda ŞimdiAra servisi sayesinde karşı tarafa şimdi kendisini arayabilirsiniz mesajı iletilir.

• Kamu mega ya yeni gectim ama bende acik degil bu servis. Aktif etsem ücret alinir mi ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Kamu mega ya yeni gectim ama bende acik degil bu servis. Aktif etsem ücret alinir mi ki ?

alınmaz
  • arayanıbil servisini kullanıp arayanların mesajını mail adresine alabilen var mı=)=
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben avea kullanırken alabiliyordum mail adresime

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz yenilendi diye mesaj geldi dün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Ben avea kullanırken alabiliyordum mail adresime

ilk 1 ay bende aldım ama şuan alamıyorum şikayet etmediğim yer kalmadı mail adresimin güvenlik seviyesini düşürecekmişim en son gelen bilgi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.