Şimdi Ara

Hacı adayları için BiP'ten GB ve konuşma hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışında bir ay geçerli olacak kampanya kapsamında 1 GB BiP hediyesiyle birlikte 2 bin 500 dakikanın üzerinde konuşma ya da 150 dakika görüntülü olarak görüşme yapmak mümkün olacak. 1 GB hediyenin yanı sıra faturalı ve hazır kart sahibi hacı adayları 90 gün geçerli ve içerisinde 150 dakika ve 50 SMS’ten oluşan paketi tarifesine ek olarak 29 TL’den kullanabiliyor.

Turkcell bu 1 GB BiP hediye kampanyasıyla, hacı adaylarının iletişim ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oluyor. Hacca gidecek olan yakınlarınız ananeniz babaneniz varsa duyurun

• Arkadaş anlatıyor sağolsun ama eksik, devamını da ben anlatmış olayım dedim, insanlara yazık değil mi tam bilgi lazım insanlar her gün Hac yada Umre`ye gitmiyor bu " Bip 1gb veriyor " la bitmiyor. Neden, hangi şartlarda, kullanımı nasıl.
    Şu an yurt dışı günlük kullanım 25 tl olması lazım, sen 10 gün boyunca " Bip 1gb var " diye kullanırsan ve yurt dışı paketin varsa 10 günlük 250 tl para yazar en kötü ihtimalle. Eğer ki sadece internet ücreti diyorsan o daha beter bi durum, şimdi sen söyle bu sadece anlatmış ile olmuyor
  • Hacılar için sıcak fırsat teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• Selamın Aleyküm,

Verdiğiniz bilgi güzel ama eskik lütfen onu da tamamlayıcı bilgi verin.
    Yurt içi yada yurt dışı Bip kullanımı İNTERNET gerektirir.
    Yani bulunduğunuz yerde WiFi yok ise mobil internet kullanmanız gerekir, bunun sonucuda oldukça KABARIK FATURA demektir. Anlatımınız sanki BEDAVA yada ÇOK UYGUN olarak algılanırsa yazık olur.

• orada çok daha ucuza yeni hat alınıyor ,dönüşte havaalanında hattı gariban birine hediye ediyorsunuz ,içinde kalan ne varsa kullanıp atılıyor (çok eskilerde böyleydi)

yok vermem dersen ülkemizde kullanıp atıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

orada çok daha ucuza yeni hat alınıyor ,dönüşte havaalanında hattı gariban birine hediye ediyorsunuz ,içinde kalan ne varsa kullanıp atılıyor (çok eskilerde böyleydi)

yok vermem dersen ülkemizde kullanıp atıyorsun
    Hattı hediye ettiğin kişi fetöcü çıkarsa sorun olur.

• asaricaa kullanıcısına yanıt
    Bip için 1 GB internet veriyor işte bunu anlatmış arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kampanya olmuş. İki tarafada yazıyordu arasak sıkıntı oluyordu
  • Arkadaş anlatıyor sağolsun ama eksik, devamını da ben anlatmış olayım dedim, insanlara yazık değil mi tam bilgi lazım insanlar her gün Hac yada Umre`ye gitmiyor bu " Bip 1gb veriyor " la bitmiyor. Neden, hangi şartlarda, kullanımı nasıl.
    Şu an yurt dışı günlük kullanım 25 tl olması lazım, sen 10 gün boyunca " Bip 1gb var " diye kullanırsan ve yurt dışı paketin varsa 10 günlük 250 tl para yazar en kötü ihtimalle. Eğer ki sadece internet ücreti diyorsan o daha beter bi durum, şimdi sen söyle bu sadece anlatmış ile olmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    O işin başka kısmı tabii

• Zaten wifi varsa WhatsApp yada Bip üzerinden her türlü iletişim sağlayabiliyorsun dünyanın neresinde olursan ol.
    Yanlış mı biliyorum?

Aynen öyle 1 gb İnternete 250 tl.. Güzel para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hac veya umre için, bugüne kadar gördüğüm en kral paket 1000 dk her yöne konuşma paketi
    59 tl (T.telekom) üstelik paket 60 günlük.

• Ben daha önce denedim bu kampanyayi umrede iken. Ekstradan mobil internet gerektiriyor. Hediye 1 gb sadece uygulama içi geçerli. Bakiyesiz hattımla çok uğraştım baglanamadım bipe.

• quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

Hattı hediye ettiğin kişi fetöcü çıkarsa sorun olur.

Alıntıları Göster
    gariban arabın fetö ile ne işi olur yahu :)
    bizim ülkemizdeki havaalanından bahsetmiyorum ,arabistan da ülkemize dönüş öncesinden bahsediyorum ,orada özellikle afrika gibi ülkelerden gelmiş temizlik işlerinde birkaç riyal için çalışan çok fakir var

üstelik o hat tek kullanımlık oluyor ,kontör bittiğinde simkartı atıyorsun (şimdi bu uygulama var mı bilmiyorum)
  • Vodafone kampanyası var mı? (yurtdışı 1 aylık)

• İşte bu yüzden bu ülkede yaşamak istemiyorum abi hac sadece anneanneler ve dedeler yani sadece yaşlılar içinmi yapılmış sadece onlaramı farz kılınmış mesela hans kiliseye giderken çocuklarını alıp gidiyor ama bizim memet emice el kadar çocukları camiden kovuyorlar niye çünkü burası yaşlıların yeri burda ağaçlar yaşken eğrilmez hatta ahmet amca 75 yaşına gelmiş anca eğrilmiş ama zannetmeyin zihin olarak tamamen bedensel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.