Şimdi Ara

N11'de 11.11 için ses seda yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.11 için n11den ses seda yok. Geçen yıl bu zamanlar kupon dağıtılırdı. Bu yıl kampanya olmucak mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay öncesinden mi ses seda olsun?

• Bende çok merak ediyorum bilen birleri var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl nasıldı görmediniz mi

• Yakında duyurusu olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 3 hafta var muhakkak yaparlar panik olmayın  

• Olmucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • outworks kullanıcısına yanıt

geçen yıl saat 10:00 30 sn geçe kuponlar bittiği için birşey alamamıştık 

• Herşeyi ayarlıyoruz umarım olur yani ....

• Yeri bura değil gibi ana rez

• Gecen sene ekimin ilk haftası başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu sene geciktiler

• n11 battı

yakında kapanır

• Sacma kupon alma sistemini degistirseler cok daha iyi bir kampanya yapabilirler zira gecen sene siteye bile girmedim.

• Çok sıcak kaptım üç tane demek isterdim ama geçen sene ekim başında duyurusu yapılmıştı. Çok çok sağlam indirim gelmedikçe bir şey almam. Gelirse eldeki ihtiyaçları bir gözden geçiririm.

• Pc topluyorum la, yardım edin diye konu açsaydın, burda seni çoktan linç ederlerdi.. n11 sessizmiş ve bunu dert edinmişsin Bu açtığın konunun da sıcak fırsatla alakası olmadığı halde seni linç eden yok.. Ne kadar tuhaf ve garip bir forum değil mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Gecen sene ekimin ilk haftası başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, bu sene geciktiler

1 ay önceden başlarlardı şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum daha bir kampanya maili almadıklarını ve yarında başlama durumu olmadığını söylediler

• Her sene ekim başında başlardı kupon satışı ayın 18i oldu tık yok başlığı görünce heyecanlandım bende 😁

• Ekim 1 dedimi hemen kuponlar başlardı. Bu sene ya sistemi değiştiler ya da öylesine bi kampanyayla geçiştirip gidecekler.

• baba1993 kullanıcısına yanıt
    Baktim şimdi geçen sene 7 ekim önceki sene 1 ekimde başlamış. Heralde olmaz, olursa da geçmiş yıllardaki kadar bütçe ayırmazlar.

• %99 kampanya yapmayacak kel fero. Net olmasada en azından şuan için durum böyle.

Aslında yapar ama bu sene yine vergi borçlarını bize-vatandaşa- kitleyeceği için durumunu biraz dramatizleştirmeye ihtiyacı var. Onun için böyle bişey yapacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 18 Ekim 2020; 22:43:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.