|
|
|
KK çekilirse seçim kazanılır.
|
Vestelcell kapandi.
Ankara bolge müdürlüğünü sim kart bulamıyoruz diye aradığımda. Vestel ile Telekom arasındaki anlaşma fesh edilmiş. Bu yüzden geçiş olmuyor dediler.
Mevcut aboneler taahhüt bitene kadar kullanabilirler ondan sonra normal Telekom abonesi olacak dediler.
https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/odemeler-ve-hizmetler/sgk-emekli-maas-odemeleri
Promosyon olarak 7250tl veriliyor.
2fatura talimatına +100 ek promosyon veriyor
2 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.08.2022'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 150 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır.
Emekli tanıdığını getirene de 250tl veriyor.
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/231636
YKB emeklilik avantajları;
Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale (Dikkat EFT yok!!!)
Ücretsiz Düzenli Ödeme (EFT ve Havale) avantajı
Medline acil sağlık hizmeti üyeliği; Doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanma
Silinebilir
Silinebilir
Vestel tv hdmi ile bilgisayardan ses gelmiyor
Evde vestel 48fa8200 tv var. Uyduyu hdmi ile bağlayınca ses ve görüntüde sorun yok,
Ama bilgisayarları bağlayınca ses gelmiyor görüntüde hafif pembemsi oluyor. Problem ne olabilir.
Hdmi kabloyu değiştirdim düzelmedi.
Bilgisayarlari başka bir tvye bağladım o tvde sorun yok.
Vestel tv de bir ayar vs. Mi var.
Kaskad kazan merkezi ısıtma sorunu
Merhaba, Bu yıl yeni eve taşındık ev merkezi sistem. 8katlı 24daire
4tane baymak lectus kaskad sistemle kazan dairesini kurmuşlar ısıtma bunlarla sağlanıyor.
Geçen gün şöyle birşey oldu , kombinin biri arızaya geçmiş benim evdeki petekler soğudu diğer dairedekilere sordum kimsede böyle birşey yaşanmamis. Neyse apt. Görevlisi reset attı kombiye, petekler ısındı mukemmel derece de ısındık, daha sonraki günler dikkat ettim o günkü gibi isinmadi petekler
Gorevliye sordum kombilerde ariza yok, sıcaklığı da düşürmemiş.
Ev 2.katta üst katta degil.
Sorunum şu ki, arıza olduğunda neden sadece benim evin petekleri soğumuş olabilir. Ve neden benim peteklerim az yanıyor olabilir.
Şimdi apartmandakiler anlamiyor ilgilenmiyor da. Bakım firmasini aricam şuraya bakın diyecem.
Teşekkürler.
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.262
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 91.763 (Bu ay: 1.109)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 253 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar