< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkanax -- 28 Eylül 2023; 12:45:10 > |
Bir ISS kapanması daha PELİCELL
-
-
Pelicell Kapanmadı YaniNet olarak farklı isim ile devam edecek
-
yetkilendirme.btk.gov.trİşletmecilerhttps://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml
Yaninet diye bir firma hala yok. yetkili değil. Yetkisiz satış mı yapacak. Pelicell lisansları hala devam ediyor. İsim değişikliği falan yok.
-
Ya devredip isim değiştiler ya da yine kendilerine ait ama marka değişikliğine gittiler çünkü bu yaninet denilen sitede yine bursa karacabey olarak gözüküyor adres, pelicell ile aynı. Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 28 Eylül 2023; 22:9:47 > -
Yinede BTK onayı vermeden isim değiştiremez. Sözleşmede pelicell adı geçmiyor.
-
Biz taahhüt iptal edince ceza ödüyoruz da firma taahhüt iptal ödeyince onlar neden bize ödeme yapmıyor?
-
netgalaksi kapandı mı?şuan tam da sitede fiyatlarını inceliyordum
mt yi aramak istedim aradığınız kişiye ulaşamıyor diyor
madem kapandıysa siteyi de kapatsınlar
-
Doğru düzgün işini yapan firmalar kapanmıyor netspeed,millenicom vb görüyoruz hala ayaktalar merdivenaltı müşteri memnuniyeti adı altında hiç bir şey yapmaya çalışmayan firmalar kapanmaya mahkumlardır. Siteye girince kaliteli olup olmadığını anlayabiliyorsun pelicell kalitesiz bir firmaydı isim değişikliği yaparak kendilerine yeni bir sayfa açmışlar sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum 1-2 seneye bunuda değiştirirler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X