Turkcell Yönetim Değişikliği
Kaynak;
Turkcell’de dikkat çeken atamalar
Telekomünikasyon şirketi Turkcell’de dikkati çeken atamalar yapıldı. Eski Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı kurumun yeni yönetim kurulu başkanı olurken eski AKP’li vekil Ayşe Nur Bahçekapılı da yönetim kuruluna girdi. Turkcell'in yeni genel müdürü de Bülent Aksu oldu.
Yayınlanma: 21:44 - 14 Eylül 2023 Güncellenme: 21:45 - 14 Eylül 2023
Turkcell Olağan Genel Kurulu’nun ardından üst yönetim belirlendi.
Turkcell’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Nisan 2021’den bu yana Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şenol Kazancı, Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.
Mart 2020’den bugüne Turkcell Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Bülent Aksu da Turkcell’in yeni genel müdürü oldu.
Geçmişte
TBMM Başkanvekilliği ve AKP Grup Başkanvekilliği gibi görevlerde bulunan Ayşe Nur Bahçekapılı da yönetim kurulu üyesi olarak atandı.
Kaynak:
Beklenen Marmara Depremi ve İletişim
Değerli Forumdaşlar
Yaşanan üzücü depremde iletişimin önemini ciddi bir şekilde anlaşıldı.
Beklenen Marmara depreminde istanbul' da özellikle ara sokaklardaki şebeke sorunu ciddi baş gösterecektir.
Bunun sebebi ise Baz istasyonların Sokak aydınlatma direklerinde olması gerekirken eski binaların üstünde olmasıdır
Ben Kadıköy 'de oturuyorum bizim semtte tüm operatörlerin çoğu istasyonda eski binaların üzerinde bir gsm şirketin müdürüne sorduğum soru ise neden istasyonları sokak aydınlatma direklerine taşımıyorsunuz şeklinde oldu verdiği cevap ise ayedaş 'dan sözleşme onayı bekliyor şeklindeydi.
Merakdan ayedaşı aradım bir yetkiliyle görüştüm verdiği cevap ise kanunlar vb. dedi.
Kısacası bizler ders almayız. Allah korusun bir marmara depreminde eski binaların üzerinde olan baz devre dışı kalırsa bırakın uydu bağlantısını uzay üstü bile istanbul iletişim sorununu çözemez..
Yetkililer hala neyi bekliyor anlamıyor her şey para mı?!
TurkNet Artık sonunda internet başvrurularına ve geçişlere kolaylık sağlayarak kurye derdidine son verdi.
Başvuru yaptıktan sonra e-devlet üzerinden onay vererek aboneliğiniz başlatılıyor.
Eş dost şifresi
Merhaba eş dost şifresi arıyorum pm irtibata geçmesi ricadır
Zam Sebebiyle TurkNet aboneliğini iptal ettirenler?
Değerli Forumdaşlar..
TurkNet zammı sebebiyle iptal edip diğer internet servis sağlayacılarına geçiş yapanların sorunları okumaya başladım gerçekten üzüldüm.
Ben demiştim zam sebebiyle gitmeyin sorunlar yaşarsanız diye ancak nerde.. çoğu kişi diğer firmalarda kopma, donma, oyunlarda ping sorunu, yayınlarda donma sorunu, müşteri hizmetlerinde çözüm bulamama gibi sorunları okudum aksine şikayet ettikleri için anlık olarak aboneliklerin iptal edildiğini okudum mevcut portundan olanlar oldu şimdi port bulamıyor.
Üzülerek ülkemizdeki zam sorunu hala devam ediyor. Önemli olan ülkenin sorunlarıyla ilgilenmeniz kafanızı bunlara yormanızdır. Ülkenin zam sorunu çözümlenirse hiç bir ürüne vb zam gelmez.
Selamlar.
Türk telekom wifi5 fiber vestel marka yeni modem
Yeni online işlem merkezi
Yeni arayüzle online işlem merkezi aktif
Bu numaraya dikkat
Forumdaşlar Günaydın
Sağlıklı günler
Son 3 gündür turknet adına yine aramalar başladı
Ekteki numara turknet arıyorum ben meltem diye başlıyor sonrasında kampanyanız bitiyor ancak ne tuhafki turknet abonesi olduğumu ve arayan kişi adımı soyadımı biliyor.
Konuyu ayrıca btk ve ticaret bakanlığına ayrıca şikayetimi ileteceğim
sizede böyle aramalar geliyorsa resmi makamlara şikayetlerinizi iletiniz.
Saygılarımla
1 Nisan Şakası Gibi..
Zam listesi
süt %21
internet %70
Kırmızı et: %10
Şeker : %31
EKmek ve Pideye tekrar zam gelecek
zamlandı kdv indirimi gelse bile gıda, sebze ,süt ürünlerinde indirim göremeyeceğiz!
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 956
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 42.987 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.404 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar