Değerli Forumdaşlar Yaşanan üzücü depremde iletişimin önemini ciddi bir şekilde anlaşıldı. Beklenen Marmara depreminde istanbul' da özellikle ara sokaklardaki şebeke sorunu ciddi baş gösterecektir. Bunun sebebi ise Baz istasyonların Sokak aydınlatma direklerinde olması gerekirken eski binaların üstünde olmasıdır Ben Kadıköy 'de oturuyorum bizim semtte tüm operatörlerin çoğu istasyonda eski binaların üzerinde bir gsm şirketin müdürüne sorduğum soru ise neden istasyonları sokak aydınlatma direklerine taşımıyorsunuz şeklinde oldu verdiği cevap ise ayedaş 'dan sözleşme onayı bekliyor şeklindeydi. Merakdan ayedaşı aradım bir yetkiliyle görüştüm verdiği cevap ise kanunlar vb. dedi. Kısacası bizler ders almayız. Allah korusun bir marmara depreminde eski binaların üzerinde olan baz devre dışı kalırsa bırakın uydu bağlantısını uzay üstü bile istanbul iletişim sorununu çözemez.. Yetkililer hala neyi bekliyor anlamıyor her şey para mı?! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 9 Mart 2023; 23:56:42 > |
Bildirim