Şimdi Ara

İSTÜN: İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
10.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul sağlık ve teknoloji üni tıp %50 indirimli kaç k ile kapatır sizce?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (İSTÜN)

İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (İSTÜN), sağlık ve teknoloji alanlarında uzmanlaşmış, İstanbul'da bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, çağdaş sağlık hizmetleri ve teknolojik gelişmeleri birleştirerek yenilikçi eğitim programları sunmayı amaçlamaktadır.

İSTÜN'ün lisans, yüksek lisans ve doktora programları, tıp, diş hekimliği, eczacılık, hemşirelik, sağlık yönetimi ve biyomedikal mühendisliği gibi çeşitli sağlık bilimleri alanlarını kapsamaktadır. Üniversitenin öğretim kadrosu, alanında uzman öğretim üyelerinden oluşmaktadır.

İSTÜN, sağlık sektörünün ihtiyaçlarına uygun nitelikli sağlık profesyonelleri yetiştirmeye odaklanmaktadır. Öğrenciler, son teknoloji simülasyon laboratuvarları ve klinik eğitim olanakları aracılığıyla pratik deneyim kazanma fırsatına sahiptirler.

Üniversite, araştırma ve inovasyona büyük önem vermektedir. İSTÜN araştırma merkezleri, sağlık teknolojileri, biyomedikal mühendisliği ve kanser araştırmaları gibi çeşitli alanlarda öncü çalışmalar yürütmektedir.

İSTÜN yorumları genel olarak olumludur ve öğrenciler tarafından üniversitenin akademik kalitesi, öğretim kadrosu ve kampüs olanakları övülmektedir. Üniversite, sağlık bilimleri alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için mükemmel bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
    • İSTÜN yorumlar
    • İSTÜN
    • İSTÜN yorumları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• Max 24-25

• Hayalkirikligi123 H kullanıcısına yanıt
    23k kesin girer mi?

• İlk tercihe indirim olduğu icin kesinlik asla söylenemez hocam.Gercekten fiyatları oldukça ucuz. İstanbulda her yer istün tercih indirimi afişleriyle doluydu. %80 diyorum ben.

anladım hocam. siz de yazdınız mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ben tam ücretli yazmıştım 38k ile ama bana da gelmez yüksek ihtimal. Bana gelme olasılığı %15 falan

hocam gelebilir. ilk tercih indirimini kimler biliyordu ki? çok kişi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 16 Ağustos 2020; 18:54:14 >
  • Hocam İstanbul’da boydan boya afiş asmislardi bir sürü. Neredeyse her billboardda tercih indirimi olduğu yazıyordu.

hadi ya :( bu da mı önde kapatacak şimdi?

• İstanbul ve bu kadar afiş reklama yüksek ihtimal önde kapatır diye düşünüyorum. İnstagram yorumlarında da belli oluyor. Tıp fiyatı uygun diye herkes yazmış.

hocam ilk 20kdakiler bile mi?

• Bu kadar televizyonda, afişlerde falan reklamı yapıldı ayrıca ilk tercihe indirim veriyorlar. Eğitim olarak ise çoğu vakıf tıptan daha kaliteli gibi duruyor. Bence tahmini %50 burslu 18-19k civarıyla kapatır.
  • hocam kıbrıs tam burslular peki kaç k dan kapatır?

• Bu sene Kıbrıslarda yükselebilir çünkü korona döneminde daha rahat bir yerde eğitim almak isteyenler KKTC okulları tercih edecek. Yakın Doğu Türkçe 16k, Girne 17k falan olursa şaşırmam.
  • Bak bu dediğimi ben değil televizyona çıkan rehberlikçi hocalar söylüyor. Bu sene ilgi KKTC üniversitelerine kaydı diyorlar.
  • ben duymadım ama öyleyse kars tıp falan gerilemez mi?

• Korona devam ederse Türkiye'de eğitim uzaktan olacak gibi yüz yüze şu ana kadar çok zor gibi. Sosyalleşmekte ihtiyaç yani tıp bile olsa insan azıcık arkadaş etkileşimi ister. O yüzden Kıbrıs üniversiteleri bu sene çok iyi bir seçenekti.

Kars sorusuna ise cevap vermem çok zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.