Bildirim
ANKARA ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ AÇILDI.
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hangi bölümler olacak acaba ne zaman belli olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
daha henüz resmi gazetede yeni yayınlandı. -
Bilgisayar Programcılığı açarlarsa muhteşem olur ya -
Değişen bişey olmaz.Hem daha pahalı hemde öyle kafasına göre farklı bölüm açamayacağına göre..İşe yaramaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 1 Temmuz 2020; 10:33:14 > -
çeşitlilik ve farklılık açısından olumlu. klasik iibf bölümleri olur gene ilk etapta. önlisansta belki daha farklı bölümler görebiliriz. -
bilgisayar proğramcılığı atatürk aöf te var. -
Öğrenci alımına kapatıldı o bölüm galibaquote:
Orijinalden alıntı: evandevan5a1
bilgisayar proğramcılığı atatürk aöf te var. -
yeniden açıldı bu sene.quote:
Orijinalden alıntı: AttOS
Öğrenci alımına kapatıldı o bölüm galiba
Alıntıları Göster -
endüstri mühendisliğine yazılabılırım -
hocam 2019-2020 dönemi için mi açıldı yoksa 2020-2021 dönemi için mi açılacak? Geçen yıl yoktu sanırsamquote:
Orijinalden alıntı: evandevan5a1
yeniden açıldı bu sene.
Alıntıları Göster -
,,,,quote:
Orijinalden alıntı: AttOS
hocam 2019-2020 dönemi için mi açıldı yoksa 2020-2021 dönemi için mi açılacak? Geçen yıl yoktu sanırsam
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 8 Temmuz 2020; 13:53:24 > -
Mesleki bölümler hiçbir zaman açık öğretim ile verilmez yoksa o okulun, o bölümünde okuyan öğrencileri işsiz kalır..
Bilgisayar Programcılığı dahildir buna açmazlar ya örgün göreceksin ya hiç..
Ankara Üniv. zamanında açıktan psikoloji bölümüde açmaya niyetlenmişti son anda farkettiler hatalarını
Nerede işe yaramaz bölüm varsa açık öğretimle onları okursun..
Her kafasına esende farklı bir bölüm açamaz YÖK izin vermez.
Örneğin Anadolu Üniv Açık Öğretim tutup Bilgisayar programcılığını açamaz.O açamıyorsa Ankara Üniv.de açamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 12 Temmuz 2020; 19:12:18 > -
Açılacak bölümler ne zaman belli olur acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Açılacak bölümler ne zaman belli olur acaba?www.osym.gov.tr<%=pagetitle%>https://www.osym.gov.tr/TR,19423/2020-yuksekogretim-programlari-ve-kontenjanlari-kilavuzu.html
psikoloji açıköğretim kısmında uzaktan eğitm kısmında birsürü bölüm var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 4 Ağustos 2020; 12:50:53 >
-
Şuan kaydolabiliyor muyuz? Ben uni öğrencisiyim, açık öğretim okumadım hiç, direkt yazılabilir miyim bu universiteye? Veuzaktan eğitim yani online sınavlara gireceğim değil mi? -
daha henüz ortada ankara ün. tarafından oluşturulmuş ankara auzef yada ankara açıköğretim diye veb sitesi yok ortada web sitesi ortaya çıktığında aynı istanbul auzef atatürk aöf ve anadolu aöf gibi kendi ekranından kayıt alabilecektir
ikinci üniversite için kayıtlar anadolu ün. baz alırsak 1 eylül anadolu.aöf nin başvuru başlangıcı olduğuna göre bütün aöf ler o tarihte kayıtları kesinleştiriyor. ankara ün.de veb sitesi o tarihlerde kayıt almak için.ortaya çıkabilir.
https://ankuzef.ankara.edu.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 6 Ağustos 2020; 14:45:2 > -
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 30 Temmuz 2021; 17:0:43 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X