Şimdi Ara

İSTÜN: İstanbul Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
10.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mühendislik yazdım.
  • anladım hocam. peki bu yıl tıp gerilemicek mi? yeni açılanların alt yapı sorunları var bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 16 Ağustos 2020; 20:7:39 >
  • Ben devlet tıpların 1,5-2k civarı gerileyeceğini düşünüyorum ama 200-300 civarı geçen seneye göre ilerleyebilir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 16 Ağustos 2020; 20:13:25 >
  • peki diş h. nasıl durumda şu an? talep çok mu?

• Diş talebi düşüktür diye düşünüyorum çünkü son yaşanan olaylar çok ciddi etkilemiştir

• neler yaşandı ki hocam? ben dişle ilgili bi şey duymadım

• Diş bitirdikten sonra sınav gelecek dendi yani bir düşüş olacak gibi.

• dustan farklı olacak dimi? neyle ilgili bi sınav?

• Tıp ve diş için evet tus, dus dışında yeni bir sınav sistemi gelecek. Tabi ne zaman yasalaşır onu bilmiyorum ayrıca tus, dus kalacak onun yanına gelecek. Tıp çok etkilenmez ama diş sıkıntıya girer zaten çoğu kişi kendi muayenehanesinde diş hekimliği yapıyordu.

• 12.5K sıralamaya İstün'ü yazdım %100 burslu inşallah gelir .Tahminim %100 burslu için 13-13.5K civarından açılış yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omnixius -- 17 Ağustos 2020; 12:4:42 >
  • Omnixius kullanıcısına yanıt
    O kadar reklam oldu, bence ilk 10k'da tam burslusu alacak gibi.

• Hocam reklam oldu ama ilk 10k da İstanbul içi diğer alternatifler varken burayı yazacaklarını sanmıyorum sonuçta yeni açılan bir üniversite.Ayrıca Youtube gibi platformlar üzerinden İstün ile ilgili çok çok az içerik var . Reklamlara bakıp araştırmaya çalışan adam hayal kırıklığına uğrar. Tabi yine de hakkımızda hayırlısı olsun.
    hocam istanbulda her yerde bilboardlara asmışlar ben bilmiyorum bursadayım burda zaten hiç bir reklam görmedim. ben de 23k ile %50 indirimlisini yazdım sizce gelme ihtimali ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 17 Ağustos 2020; 12:22:35 >
  • %50 ya size gelir yada kıl payı kaçırırsınız hocam. Kaçırırsanız da sebebi burslarını, indirimlerini her bilboard'a basmış olmaları ama millet tercih eder mi bilmem.
    hocam sizce doğu tıpları ne kadar geriler? kıbrıstaki tıplar ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 17 Ağustos 2020; 13:14:56 >
  • Hocam bir fikrim yok o konuyla ilgili ama forumdaki arkadaşın biri güzel bir analiz yapmıştı. 22-23K ya kadar gerilicek diyordu sınır.
    doğu ve kıbrıs birlikte en son mu demiş hocam? yoksa sadece doğu için mi? link varsa atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 17 Ağustos 2020; 14:19:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.