Türkiye'de bazı hocaların cinlerinin istihbaratta kullanıldığını söyleyen Ömer Aktaşöz isimli hoca: "Cinler çok hızlı olduğu için bir anda gidip bilgi alıp getirebiliyorlar " Ömer Aktaşöz "Cinleri başta Rusya, İngiltere, Amerika ve İsrail ajan olarak kullanıyor" diye de ekledi. |
Sözde hocadan ajan cinler yorumu: Rusya, ABD, İsrail cinleri ajan olarak kullanıyor
-
-
En az 15 yıl önce duymuştum teoriyi. O zamanlar son tüketici teknolojisi bu kadar gelişmediği için istihbaratların yöntemleri anlaşılamıyordu. Günümüzde çoğu sistemin yaklaşık nasıl çalıştığını biliyoruz.
Adamın kafası 15 yıl öncesinde kalmış. -
Al bi eti cin ye hoca
Çünkü açken sen, sen değilsin.
Ayrıca aralarından en hızlısını çıkarsınlar
Usain boltla kapaıştıralım
-
Ameriga İngiltere Rusya İsrail Cinleri kullanıyor diyor hahahaha
Allah siz dinsiz imansız ülkeler gül gibi Cinleri kullanıyor iken senin gibi "hocaları" olan Müslüman ülkelere hizmet etmiyor mu acaba bu Cinler ne lazım dolar ile mı çalışıyorlar? Hahahaha
Abi İslam cehalet dinidir bu benim dünyada ki hayat tecrübemdir diyince İslam'a hakaret ediyor imansız Allah siz diyorsunuz ama öyle be kardeşim
-
En son ebabil kuşları da Filistin'e bomba atan jetleri falan düşürecekti ne oldu o iş?
Bir uykusundan, yemek yediği süreden fedakarlık yapıp daha fazla ilim öğrenmeye çalışan Ebu Hanife ye bakıyorum birde kafasını böyle saçmalıklara yoran sözde âlimlere ve hocalara. Üzücü sadece üzücü -
cin, nazar gibi şeyler ilk çağlardan beri gelen ritüellerdir. Ama herkes inanır ama akıllı insanlar hariç
-
Psikiyatri uzmanlarına savcı gibi yakalama ve gözetim altına yetkisi getirilmeli. Şunun gibileri tımarhaneye tıkıp ıslah etmeliler. -
Bu kadar müslüman toplum üç beş cin çagırıp İsrail'in üstüne salamıyorken ABD , Rusya ve Çin cinleri istihbarat için kullanıyorsa buna şapka çıkartılır. -
cin dedikleri de insan bu arada, birilerini birilerinin üstüne salıyorlar bunlar da ona musallat diyor allah diyor kader kısmet diyor ama o arada sen öldün bittin ee ölmeseydin sende sıkıntı herkes yolunda oluyor tamam kardeşim biz götüyüz aynen o zaman
Benzer içerikler
- yılmaz argüden mason
- verilerimin yurt dışına aktarılmasını kabul ediyorum samsung
- muhalif gazeteler hangileri
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- kaliforniyum nedir
- yurtdışından telefon getirmek
- noter araç tescil işlemleri
- almanya 16 pro max fiyat
- togg gemlik fabrikası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X