|
Bildirim
300 dolarlık laptop içinde aynısını denilebilir. Ama macbook un fiyatı 1100 dolardan başlıyor. Hahaha komedi açıklama gene.
|
kraldan çok kralcı tayfaya 8 bile fazla 4 hatta 2 olmalı
|
Başlangıç fiyatına 16 GB alınmasını istiyorlar. Verdikleri paranın karşılığını almak istiyorlar.
|
Pro ibaresi olan bir bilgisayarda 8gb Ram kepazeliktir.Pro macbook'larda 16gb Ram bile olmamalıdır.32gb Ram ile başlamalıdır.
|
Oyunlarda yeterli falan değil, birleşik ram olduğu için hem ekran kartı hem sistem kullanıyor bu rami.
|
bu teoriyi destekleyen karşılaştırmayı paylaşabilir misiniz? ben bulamadım. 16 win / 8 mac karşılaştırması da olabilir. Mesela ikisi de photoshop açsın aynı psd de Ram kullanımı 50% mi görebilelim
|
Kaç para bir ram ülen! 16 ile 8 gb ram arasındaki maliyet farkı için koskoca firmanın muhatap olduğu duruma bak.
|
Apple ve paranın karşılığı 😀
Elma resmi varsa paranın karşılığı alınmıştır |
Dell Vostro 3510 i7-1165G7 32GB 512SSD
şu dandik alet bile (harici ekran kartı yok) bu işlemciyle (1165G7) ve 32 ddr4 Ram ile IDE + Chrome + Vmware üzerinden hackintosh Sonoma ve android emulatör'ü paralelde rahatlıkla çalıştırıyor. HDD kullanmadığınız sürece Dediğinizin olma şansı yok. |
Adamlar 16gb seçeneği de sunuyor niye bu kadar dert oluyor anlamıyorum. Alan alır, almayan almaz. Hatta almazsanız mecbur giriş modelini 16gb çıkarırlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 13 Nisan 2024; 18:59:12 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |