Şimdi Ara

[3.000 TL'Lik Sistem] Teknobiyotikten Şuan İtibariyle Siparişi Verdim. İçeri Beyler. [LeoN-X Onayli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar birkaç haftalık araştırmalarım sonucu böyle bir sistem topladim ve sonunda biraz önce sipariş ettim. [LeoN-X'e çok teşekkürler.]

Fiyatin 3.695.18 TL olduğuna bakmayin ödeme ekraninda 3.131.44 TL 'ye geliyor.

Yorumlarinizi bekliyorum.

[3.000 TL'Lik Sistem] Teknobiyotikten Şuan İtibariyle Siparişi Verdim. İçeri Beyler. [LeoN-X Onayli]

• Hayırlı olsun :) fazla kaçmaz inşallah:D
  • @farukyavuz

Teşekkür ederim. İnşallah kaçmaz ;)
  • Resim büyütülmüyor bende.. Hangi parçaları seçtiğini yazar mısın?

Bir de şeyi anlamadım, " Fiyatin 3.695.18 TL olduğuna bakmayin ödeme ekraninda 3.131.44 TL 'ye geliyor. " demişsin.

O nasıl düşüyor. Mesela ben PC SİHİRBAZI nda bir pc topluyorum diyelim. Yanda görünen kısım gerçek ödenecek kısım değil mi? Ödeme anında daha da mı düşüyor fiyat onu açıklar mısın?

Hayırlı olsun bu arada..
  • Bu Saatte Şeytan Mı Dürttü Hocam Hayırlı Olsun Dostum
  • işlemci olarak x6 yı alabilirdiniz bu fiyata x4 pek cazip gelmedi bana ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuVeN_HeRSeYDiR

Resim büyütülmüyor bende.. Hangi parçaları seçtiğini yazar mısın?

Bir de şeyi anlamadım, " Fiyatin 3.695.18 TL olduğuna bakmayin ödeme ekraninda 3.131.44 TL 'ye geliyor. " demişsin.

O nasıl düşüyor. Mesela ben PC SİHİRBAZI nda bir pc topluyorum diyelim. Yanda görünen kısım gerçek ödenecek kısım değil mi? Ödeme anında daha da mı düşüyor fiyat onu açıklar mısın?

Hayırlı olsun bu arada..

Evet dostum Teknobiyotik Pc sihirbazinda en az 5 Temel bileşen toplarsaniz indirim oluyor kampanya olduğu zamanlar. Örneğin geçen kurban bayraminda yapmışlardi. %20-%25 indirim. Bu haftasonu KDV indirimi vardi aslinda +1 gün uzattilar kampanyayi Pazarteside devam etti. Bende bu son gün KDV indiriminden yararlandim. Malum dolar uzayda dolaştığından mecburuz bu devirde böyle küçükte olsa indirimlere.. Yani evet ödeme ekraninda bir miktar indirim olabiliyor kampanya olduğu zamanlar. Şuan devam etmekte olan kampanyalar arasinda Nvidia GTX Serisi kartlar var. %20 indirim yanlış hatirlamiyorsam. Ama benim sistem film/oyun ağırlıklı olacağından AMD ATi tercih ettim. Onun dışında biraz beklerseniz hem dolar düşebilir hemde bir Noel indirimi yaparlar belki yeni yil gecesi inşallah. Benim beklemediğime bakmayin 1 aydir bekliyorum en sonunda yeter deyip almaya karar verdim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

Bu Saatte Şeytan Mı Dürttü Hocam Hayırlı Olsun Dostum

dürtmedi dövdü hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

işlemci olarak x6 yı alabilirdiniz bu fiyata x4 pek cazip gelmedi bana ;)

f/p işlemci olarak 1. numaradir kendileri.

hem biz o işlemciyi su soğutmayla i7 yle dövüştürmeyi planliyoruz

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasqer21 -- 29 Kasım 2011; 2:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasqer21

quote:

dövüşmesine dövüşürde dayağı yiyip oturan yine x4 olur muahahahaha :D
  • quote:

quote:

quote:

dövüşmesine dövüşürde dayağı yiyip oturan yine x4 olur muahahahaha :D

evet yer

amaa x6 nin parasinida siz verirseniz neden olmasin

gelin el ele verip dövelim şu i7 yi

• gecenin birinde pc askina bak sen

vardiyacilar kulubu kurulmasi lazim foruma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 29 Kasım 2011; 3:09:40 >
  • Valla hocam bende intel'ci idim ama son topladığım sistem amd x6 yani bizde amd ci olduk intel core 2 quad eski sistemim hala duruyor aralarında müthiş hız farkı var lakin bendeki x6 da cpu soğutucusu yok dövemeyiz ZATEN İ7 İLE KAPIŞTIRMAYA KIYAMAM :) :D intel zaten gaddar cok yüksek fiyatlardan boyna geçiriyor bize ama artık ahh geçirir bana sonuna kadar AMD ;)
  • hayırlı olsun hocam ama,
    oyun için 5 ms monitör,ips panelli bile olsa,
    o anakart o işlemci için,(ben olsam aynı paraya 2500k +gigabyte z68ap alırdım)
    o sisteme 750w psu,
    ps/2 klavye,
    bir garip vede enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 29 Kasım 2011; 6:05:01 >
  • quote:

Evet arkadaşlar birkaç haftalık araştırmalarım sonucu böyle bir sistem topladim ve sonunda biraz önce sipariş ettim. [LeoN-X'e çok teşekkürler.]

Fiyatin 3.695.18 TL olduğuna bakmayin ödeme ekraninda 3.131.44 TL 'ye geliyor.

Yorumlarinizi bekliyorum.

3.000 tllik sisteme 955 düşük kalmış :( o power... 30 tl vererek single rail almak varken, o monitör yerine 3d 23'' full hd hp marka monitör alınabiliyorken... aeracool'un yeni xt serisi çok başarılı hem psu hem kasa 156tl kasa 230 tl 800 wat 66 amper psu... biraz değişik seçimler olmuş ama 3000 çok kardeş bu sisteme moralini bozmak istemem ama...

• Hayırlı olsun gule gule kullanın
  • quote:

Sonuna kadar katılıyorum
  • 3.600'e sistem toplamışsınız hayırlı olsun ama fiyatının hakkını vermemiş bence en azından GTX 580 ve İ5 2500k olabilirdi yada ati hd 6950 Crossfire yapılabilirdi bu şekilde açıkcası ben 3.600 TL'ye bunu almam kardeşim.Ama hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güzel sistem, kesinlikle yanlış anlamayın ama forumdan faydalanan arkadaşlara yardımcı olmak için şunu yazacağım:

3 gün önce yaklaşık 1390 TL KDV dahil fiyata aldığım sistem 18 saniyede açılıyor 4 saniyede kapanıyor oyun yüklemeleri en fazla 4-5 saniye sürüyor.

Sadece Kasa olarak 2300 civarı TL ye alınan bir bilgisayarda 1390 TL lik bir bilgisayardan daha yüksek grafik kalitesi ayarlarıyla akıcı oynayabileceğiniz oyun sayısı maalesef bir elin parmaklarını geçmiyor.

Aldığım sistemi yazayım:

AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.2GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCİ 116 $+KDv 239 TL
    Asus M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 98$ +kdv 218 TL
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM 55 $+KDV 124 TL
    POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 128 $+KDv 287 TL
    CORSAIR 60GB FORCE 3 SERISI SATA 3.0 SSD (525MB OKUMA / 490MB YAZMA) 113 $+KDV 253 TL
    XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA 87 $+KDV 194 TL
    ASUS DRW-24B3ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 23 $+KDV 51 TL
    XIGMATEK HDT-D1284 INTEL lgA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 32 TL (4.2 GHZ işlemci 20 derece odada oyunda 47 dereceyi geçmedi)

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Hayırlı olsun güzel sistem, kesinlikle yanlış anlamayın ama forumdan faydalanan arkadaşlara yardımcı olmak için şunu yazacağım:

3 gün önce yaklaşık 1390 TL KDV dahil fiyata aldığım sistem 18 saniyede açılıyor 4 saniyede kapanıyor oyun yüklemeleri en fazla 4-5 saniye sürüyor.

Sadece Kasa olarak 2300 civarı TL ye alınan bir bilgisayarda 1390 TL lik bir bilgisayardan daha yüksek grafik kalitesi ayarlarıyla akıcı oynayabileceğiniz oyun sayısı maalesef bir elin parmaklarını geçmiyor.

Aldığım sistemi yazayım:

AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION AM3 3.2GHZ 8MB CACHE 45NM İŞLEMCİ 116 $+KDv 239 TL
    Asus M5A97 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 98$ +kdv 218 TL
    CORSAIR 60GB FORCE 3 SERISI SATA 3.0 SSD (525MB OKUMA / 490MB YAZMA) 113 $+KDV 253 TL
    XIGMATEK HDT-D1284 INTEL lgA775 & AMD AM2/754/939/940 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 32 TL (4.2 GHZ işlemci 20 derece odada oyunda 47 dereceyi geçmedi)

Bilgisayarın Hiç kaç Saniyede Açılıp Kağandığını Hesaplamak Aklıma Gelmemişti

• quote:

Orijinalden alıntı: researcher12

hayırlı olsun hocam ama,
    oyun için 5 ms monitör,ips panelli bile olsa,
    o anakart o işlemci için,(ben olsam aynı paraya 2500k +gigabyte z68ap alırdım)
    o sisteme 750w psu,
    ps/2 klavye,
    bir garip vede enteresan

klavye+mause o fiyata alinabilecek en iyiler ürünler saniyorum.

Monitör güzel evet.

i5 2500k = 500 tl
    amd x955 = 250 tl

bütçemiz sinirli maalesef max 3000TL..

quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

3.000 tllik sisteme 955 düşük kalmış :( o power... 30 tl vererek single rail almak varken, o monitör yerine 3d 23'' full hd hp marka monitör alınabiliyorken... aeracool'un yeni xt serisi çok başarılı hem psu hem kasa 156tl kasa 230 tl 800 wat 66 amper psu... biraz değişik seçimler olmuş ama 3000 çok kardeş bu sisteme moralini bozmak istemem ama...

x955 overlock ile en az 3.7-3.8 bu devirde fazlasiyla yeterli bir işlemci çoğunluk bunda hemfikir. Ama fiyat olarak bakinca sanki daha iyi bir işlemci olabilirdi diyesiniz geliyor biliyorum. Ama benim öyle çokta extrem birşeye ihtiyacim yok. Neticede film/oyun için düşünüyorum. Yeterli gelmediği takdirde ilerde yenileyebilirim.. Örneğin birkaç yil sonra vs

Aslinda bahsettiğiniz monitörle bunun arasinda kaldim.3d de görüntü kalitesi hd ye göre düşük olduğundan ben sevmiyorum ve 3d destekli film bulupta izlemek zor oldugundan hp ye sirf 3d destekli diye fazladan masraf yapip para vermeyi uygun bulmadim. Minumum bir full hd led benim işimi görür dedim ve LG de karar kildim.

Ayrica psu dada yine dediğiniz gibi cooler master single 750 ile high power arasinda kaldim. Cooler Master sesli olduğuna dair söylentiler duydum ve işimi garantiye alip High Poweri seçtim. High Power 750 ile ilgili yorumlarda güzel. Zaten golf topu yüzeyli olmasindanda az çok tahmin ediyorum bende sessiz olacağini.

Kasa işi biraz zevk işidir bana göre kimisi kaba sever kimisi zarif ve şık..
    hem dediğiniz özelliklere ait aerocool bir kasa+psu bulamadim. olanlarda 700 TL den başlıyor. ama benim kasa butcem max 400 civari

Moralim bozulmadi hatta keyfim gayet yerinde şuan diyebilirim. çünkü ne demek istediklerinizi anladim ve bunlari seçmemde geçerli nedenlerim var. zaten konunun başındada belirttiğim gibi bu sistem öyle 5-10 dk da oluşturulmadi haftalarca sizin bu sordugunuz ve sorabileceginiz sorulari binlerce kez düşündük.

Yani sonuç olarak sistemin temel performans bileşen yönü tamamen benim kullanim amacima
    Diğer Monitör/Klavye/Fare/Hoparlor çevre bileşenleri ise kişisel zevklerime göre oluşturuldu.

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Hayırlı olsun gule gule kullanın

saol dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: Balumie

quote:

Sonuna kadar katılıyorum

Aradaki fiyat farkini verin almassam adam değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

3.600'e sistem toplamışsınız hayırlı olsun ama fiyatının hakkını vermemiş bence en azından GTX 580 ve İ5 2500k olabilirdi yada ati hd 6950 Crossfire yapılabilirdi bu şekilde açıkcası ben 3.600 TL'ye bunu almam kardeşim.Ama hayırlı olsun.

GTX-580 ne kadar bilmiyorum haberiniz var mi?

quote:

Hayırlı olsun güzel sistem, kesinlikle yanlış anlamayın ama forumdan faydalanan arkadaşlara yardımcı olmak için şunu yazacağım:

Aldığım sistemi yazayım:

saol dostum. hayir yanliş anlamam ben her zaman doğru olani görürüm.

sistemin açılış kapanış hizi ssd den kaynaklanmakta. bende alicaktim ama vazgeçtim onun yerine bana sağlam depo lazim. yani yavaş olsun ama alan çok olsun çünki saglam dizi-filmcilerdenim ssd alirsam hdd almamam gerekicek ki en fazla 120 gb alabilirim. sdd fiyatlari almış başını gidiyor bu aralar. 2012 de bir tane almayi düşünüyorum ama fiyatlar biraz düşünce. Onun dışında iyi bir fiyata güzel bir sistem toplamışsınız hayirli olsun.

herkese yorumlari için teşekkür ederim devamini bekliyorum.

saygilar dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

Aldığım sistemi yazayım:

Bilgisayarın Hiç kaç Saniyede Açılıp Kağandığını Hesaplamak Aklıma Gelmemişti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.