Şimdi Ara

3.10 oe-a da kaldım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En son 3.10 oe-a yüklemiştim ve o zamandan beri pspden uzağım, kardeşime vermiştim. ne oldu ne bitti hangi versiyon hangi oyun çıktı hiç haberim yok Şu sıralar biraz psp ile ilgilenmek istiyorum. Yeni versiyon, oyun, yenilikler vs konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? İşim çok yoğun olduğu için herşeyi araştıramıyorum :S

• Verison olarak 5.00 M33-6 Çıktı En Son Bildiğim Kadarı İle

Oyunlardan God Of War, FF Crisis Core, Resistance ve Rockband Çıktı. Assassins Creed, Gran Turismo, Motorstorm, MGS vs Yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Verison olarak 5.00 M33-6 Çıktı En Son Bildiğim Kadarı İle

Oyunlardan God Of War, FF Crisis Core, Resistance ve Rockband Çıktı. Assassins Creed, Gran Turismo, Motorstorm, MGS vs Yolda.

Peki bu versiyonun linkini verebilir misin? 3.10 oe-a dan bu versiyona nasıl yükseltebilirim?
  • Sitemizde malesef versiyon ve benzeri illegal paylaşımlar yapılamıyor. Ancak Google'a psp türkiye psp turk tarzında bir şeyler yazarsan sana hem versiyon hemde güncel bilgiler hakkında bilgiler verebilecek siteler bulabilirsin..
    zorlanırsan pm at link vereyim..
  • psp 3000 2000 1000 tarzı terimler gelmiş ben yokken benimkinin hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim? versiyon güncellerken brick etmek istemiyorum aleti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    1 A Kaldı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.