Şimdi Ara

3/15 Pbe Yama Notları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlaşılan riot jannanın bu kadar tercih edilmesinden memnun değil,ayrıca bundan sonra live serverı canlı server olarak çevirmek yok,karışıklığı önlemek adına yeteneklerin altını çizmek var.Ayrıca tavsiyelerinizi ve geri dönüşlerini bekliyorum.Memnun olduğunuz,olmadığınız veya benden istediğiniz şeyler hakkında.

ÖNEMLİ NOT:Bu değişikliklerin geleceği kesin değildir !
    https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4akezb/315_pbe_update/
    http://www.surrenderat20.net/2016/03/315-pbe-update.html

Kostüm Değişiklikleri ve Yeni Kostümler

Draven Draven,Urf Kench,Meowkai ve Definitely Not Vel'Koz kostümlerinin splash artları yayınlandı.Riot türkiye kendine göre türkçeleştirdiği için kostümlerin türkçesini yazmadım.
     3/15 Pbe Yama Notları
    Draven Draven
     3/15 Pbe Yama Notları

Meowkai
     3/15 Pbe Yama Notları

Urf Kench
     3/15 Pbe Yama Notları

Definitely Not Vel'Koz
     3/15 Pbe Yama Notları

Önemli Not: 3/14 Pbe yamasında eklenen ''Mecha Zero Sion''(Kostüm) ve ''Totem 57''(Totem görünümü) adındaki dosyalar silindi.

Dengeleme Değişiklikleri

-Aurelion Sol

Pasif:Kâinatın Merkezi

Aurelion Sol çalıda olsa bile pasifindeki dönen yıldızlar düşmanlarına görünür.(Sadece bir açıklama değişikliği)

3/15 Pbe Yama Notları

-Ekko

Pasif: Z-Kapsülü Rezonansı

Verdiği hareket hızının süresi tüm seviyelerde 3'ten 2/2.5/3'e geri alındı.(Şu anki yama ile aynı)
    Verdiği hareket hızı %40/50/60/80'den %50/60/70/80'e arttırıldı.(1/6/11/16. seviyelerde)

3/15 Pbe Yama Notları

-Lulu

Taban canı 515'ten 552.76'ya geri alındı.(Şu anki yama ile aynı)

Not:Luluya yapılan bu değişikliğinde geri alınmasıyla sadece w'nun verdiği hız süresine atılan nerf kaldı şu anki yamadan farklı olarak.

W(Kapris)'e atılan hız nerfü;
    ''Verdiği hareket hızı 3/3.5/4/4.5/5'ten 3/3.25/3.5/3.75/4'e düşürüldü.''

-Janna

E(Fırtınanın Gözü)

Verdiği bonus saldırı gücü 10/20/30/40/50'den 10/17.5/25/32.5/40'a düşürüldü.

(Şu anki yamada 14/23/32/41/50)

R(Muson)

Geriye savurma sersemletme süresi 0.75'ten 0.5'e düşürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 16 Mart 2016; 18:39:56 >

• Ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aurelion sol'un bu özelligi cok sacma olmus

• Luluyu yeniden görmeye devam edeceğiz.Viktora,Ryzea yaptıklarını şu şampiyona da yapsalar da biraz farklı şampiyonlar görsek turnuvalar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terumikami

Aurelion sol'un bu özelligi cok sacma olmus
    quote:

Orijinalden alinti: terumikami

Aurelion sol'un bu özelligi cok sacma olmus

Evet,redditte uzun bir tartışma ve tepki var bununla ilgili.
    https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4akezb/315_pbe_update/d113y8a

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Luluyu yeniden görmeye devam edeceğiz.Viktora,Ryzea yaptıklarını şu şampiyona da yapsalar da biraz farklı şampiyonlar görsek turnuvalar için.
    quote:

Orijinalden alinti: Hurricane10

Luluyu yeniden görmeye devam edecegiz.Viktora,Ryzea yaptiklarini su sampiyona da yapsalar da biraz farkli sampiyonlar görsek turnuvalar için.

Ahri ve Lulu kız ya hani Çok dokunmuyorlar onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 16 Mart 2016; 18:37:16 >

• Eline sağlık. "Live server" yerine "asıl sunucu" öbeğini kullanıyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FALLOUT 1-2 YAMA İSTEK
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Janna nerfü biraz fazla gibi geldi bana. Mid için Ekko'yu metaya sokma çabaları devam ediyor. Aurelion Sol'ün çalı olayı iyi olmuş bence öteki türlü çalıya girdiğin anda gri ekran görürdük. Lulu'nun canına yapılan nerf çok gibi gelmişti geriye alınması iyi olmuş. Fiora nerf görmemek üzdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Eline sağlık. "Live server" yerine "asıl sunucu" öbeğini kullanıyorum ben.

Bende sana katılıyorum dostum

• aoshinin özelliği cidden çok çok saçma olmuş çalılar hiç bir işe yaramayacak o zaman o şampiyon için
  • ulan allah rızası için şu dravene güzel bir skin çıkarın be.Ya tarık mengüç ya alman slipli havuz partisi ya basicle aynı gladyatör zımbırtı nedir lan bu? herkese projectler bilmem slayerlar bize gelince at kafalı draven.
  • Ninja gelemez çalıda baron bait atamazsın çok saçma oyunun mekaniğine aykırı ozaman quinde kuşu havada gözuksün

• Bu nerfler Janna'ya pek etki etmez gibi hala pıcklenır oynanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.