Şimdi Ara

3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850 SATIŞA ÇIKTI... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
13.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon nedense bende hiç heyecan uyandırmıyor.Halbuki 3.2 mp daha iyi bir etki yaratmalıydı.Belki de 5mp'lerin çıkacağı söylendiği içindir.Bence artık telefonların mp'leri yanında başka özellikleri de olmalı(Video çekiminin iyi olması v.b)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bu telefon nedense bende hiç heyecan uyandırmıyor.Halbuki 3.2 mp daha iyi bir etki yaratmalıydı.Belki de 5mp'lerin çıkacağı söylendiği içindir.Bence artık telefonların mp'leri yanında başka özellikleri de olmalı(Video çekiminin iyi olması v.b)

ben baya ilgileniyordum, dostum. ama bugün 6280 i gördüm valla kafam karıştı sanki 6280 i alacak gibiyim,ama hala kararsızım. 6280 inde foto çok iyi video iyi mp3 playerde ekolayzer ve 3d ses efektleri,radyo falan hepsi var sanırım baya bi ilgimi çekti,senin bu konuda bir bilgin varmı.
  • 6280'e hayal kırıklığı diyenler de var.6270'den pek bir farkı yokmuş.Aralarındaki fiyat farkı çok,alırken dikkatli olmak lazım.
    Bu arada yurt dışından İ300 veya İ310 getirebilecek birini buldum.Fiyat konusunda ondan bilgi bekliyorum.Sana da haber vereyim dedim.
  • hadi hayırlısı bakalım.
  • açıkcası ben Samsung almam. modeli almadan arıza oranı hakkında bence araştırma yapın önce.
    Gidin bir KVK servisine yarım saat oylalanın, kaç kişinin geldiğini göreceksiniz.

• walla bildiğim kadarıyla en az arıza oranı samsung'daservise gelme oranı en az samsung modellerinde oluyormuş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 30 Mart 2006; 19:35:41 >
  • Telefon çok ii inşallah yaza doğru fiyatı ucuzlar
  • peki, ama yinde de dediğimi yapın.

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

walla bildiğim kadarıyla en az arıza oranı samsung'daservise gelme oranı en az samsung modellerinde oluyormuş!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

peki, ama yinde de dediğimi yapın.

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

walla bildiğim kadarıyla en az arıza oranı samsung'daservise gelme oranı en az samsung modellerinde oluyormuş!

şimdi nerden çıkardın bu samsungun fazla arıza işini, samsungcuların ne işi var kvk de, bu olmaz.bilmeden konuşmak doğru değil uzun zamandır bir çok samsung modelini kullandım, öyle arızalanacağı falan yok,hatta ikinci tel olarak şu aralar elimde c230 modeli var suya düştü çıktı, yinede banamısın demedi hala sapasağlam çalışıyor. en sağlam yapılan teller bence samsungtur,yazılım,özellik ayrı konu arkadaşım.

• Almayı düşünenlere küçük bir not. foto gerçekten süper
    mp3 dış sesi d600 den biraz yüksek, kulaklıkta iyi
    video çok iyi yalnız akıcılık biraz zayıf, hepsini inceledim.
    işte bu özelliklerden dolayı dolayı alacaktım, ancak yazılımının d600 ile nerdeyse birebir aynı olması ve tipinin bana göre gerçekten kaba olması nedeniyle vazgeçtim. bunlar sizin için önemli değilse alınabilir çok iyi bir tel ve foto makinası diyebilirim. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 6 Nisan 2006; 21:39:29 >
  • ben bu teli çok sevdim inceleme imkanım olursa alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti-X

ben bu teli çok sevdim inceleme imkanım olursa alabilirim

@Anti-X,
    k800 bekliyorsan bu tel alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

@Anti-X,

hocam ben w810 alıcam ne dersin alınır mı şeklini çok beğendim çok müzik dinleyen ve foto çeken biriyim video fazla çekmem sence iyi mi aliim mi eğer k800'ün şeklini beğenseydim onu beklerdim ama beğenmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

quote:

@Anti-X,

hocam ben w810 alıcam ne dersin alınır mı şeklini çok beğendim çok müzik dinleyen ve foto çeken biriyim video fazla çekmem sence iyi mi aliim mi eğer k800'ün şeklini beğenseydim onu beklerdim ama beğenmedim

w810, şekli itibariyle hem w800 den, hem de k750 den güzel bir telefon. Daha güvenilir hissi veriyor
    ve de daha karizmatik bu kesin. Sende N70 var. w810 resim çekmedeki artı özellikleriyle N70 ten
    bir adım önde. Madem k750 / w800 segmentli bir tel alacaksan bu bence de w810 olmalı. Hem ekranı
    w800 e göre daha büyük. Ben k800 bekliyorum, bu nedenle tel mel yok güze kadar N70 ile yola
    devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 6 Nisan 2006; 22:02:51 >

• samsung'un bu telefondan beklentisi yüksek sanırım..
    en basit örneği;tüm tramvay istasyonlarında reklamları var (ve otobüs duraklarında falan)
  • quote:

quote:

@Anti-X,

kardeş k800 gelene kadar yani.eylülde gelecekmiş k800 ben ozamana 2 tane tel değiştiririm
    eylülde zaten alcaz k800 ü

• quote:

quote:

quote:

@Anti-X,

kardeş k800 gelene kadar yani.eylülde gelecekmiş k800 ben ozamana 2 tane tel değiştiririm

telefon hastalığının ilerlemiş evresini yaşayan anti-x ten,beklenir bir cevap geldi..

w800i ile k800i arasında kullanılabilecek telefon yok bence..olsa olsa bi bu olur(n90 kullandın,n70te macro,autofocus yok diye istemiyordun..aklıma da başka gelmiyor..w800i den d600e geçilmez)
    unutmadan;w810 olabilir..

bu arada anti-x sana bi pm patlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Nisan 2006; 22:23:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

quote:

@Anti-X,

w810, şekli itibariyle hem w800 den, hem de k750 den güzel bir telefon. Daha güvenilir hissi veriyor
    ve de daha karizmatik bu kesin. Sende N70 var. w810 resim çekmedeki artı özellikleriyle N70 ten
    bir adım önde. Madem k750 / w800 segmentli bir tel alacaksan bu bence de w810 olmalı. Hem ekranı
    w800 e göre daha büyük. Ben k800 bekliyorum, bu nedenle tel mel yok güze kadar N70 ile yola
    devam

nasıl yani w810'un ekranı w800'le aynı değil mi

• quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

quote:

quote:

quote:

@Anti-X,

telefon hastalığının ilerlemiş evresini yaşayan anti-x ten,beklenir bir cevap geldi..

w800i ile k800i arasında kullanılabilecek telefon yok bence..olsa olsa bi bu olur(n90 kullandın,n70te macro,autofocus yok diye istemiyordun..aklıma da başka gelmiyor..w800i den d600e geçilmez)
    unutmadan;w810 olabilir..

bu arada anti-x sana bi pm patlattım

cevapladım dostum

şimdi revolver40 la da konuşuos msn de.w800 ü satma diyo oda k800 e kadar,benimde fikrim bu zaten ama şu p850 yi de merak ettimbi incelemem lazım.k800 e kadar kullanabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 6 Nisan 2006; 22:35:18 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.