Şimdi Ara

3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850 SATIŞA ÇIKTI... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
13.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yunet

samsun p850 ve nokia n80 arasında kararsız kaldım n80 henüz çıkmadı ama bekliyorum samsung telefonların daha kaliteli olduğu yazılıyor fotoğraf ve ses bakımından ayrıca i300 ün özellikleri nedir ben enekonomik.comdan baktım ssaatılıyor diyor ve pek beğenmedim..
    samsung p860 5mp kameralı telefonu var ama tasarımı güzel değil onunda...
    samsun p850 mi yada nokia n80 mi????

bence n80 bi araştır
    samsung gibi 3.2mp kameradan ibaret değil o alet
  • ışık sensörünü bilirsin sen tuş-takımı ve ekran aydınlatmasını ortama göre otomatik ayarlama w800den farklı
    birde pilömrü daha az
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

W810 nun Ekranı W800 den büyük değil gsmarena ya göre. Her ikisi de 28x35mm. Ama arkadaş SE nin sitesine girdim 1.9" yazıyor diyor. Ben W800 ün ekranını 1.8" biliyorum. Buna göre arada 0.1" fark var demektir

w810un ekranı daha büyük
    hatta cepbulda ayrıca diğer farklarda yazıyor
    w810da ışık sesörü-daha geniş rehber-web gezgini var

nasıl ışık sensörü hocam ???

bu arada p850 güzel özellikte
    ekran-video-fotığraf olarak başarılı bir cihaz olacak kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Nisan 2006; 22:52:31 >

• quote:

ışık sensörünü bilirsin sen tuş-takımı ve ekran aydınlatmasını ortama göre otomatik ayarlama w800den farklı
    birde pilömrü daha az
    quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

W810 nun Ekranı W800 den büyük değil gsmarena ya göre. Her ikisi de 28x35mm. Ama arkadaş SE nin sitesine girdim 1.9" yazıyor diyor. Ben W800 ün ekranını 1.8" biliyorum. Buna göre arada 0.1" fark var demektir

w810un ekranı daha büyük
    hatta cepbulda ayrıca diğer farklarda yazıyor
    w810da ışık sesörü-daha geniş rehber-web gezgini var

nasıl ışık sensörü hocam ???

bu arada p850 güzel özellikte
    ekran-video-fotığraf olarak başarılı bir cihaz olacak kesinlikle

hee anladım şu n70'te olan olay güç tasarrufu teşekkürler hocam eywallah...

• bugün telefoncuya gittim p850 ye bakmak için.ancak sıfırı vardı sadece elime alabildim açtırmadı
    başarı garantili sıfır 900 lira dedi.

2 tane de resim vitrin camı vardı önünde idare edin.
     3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850  SATIŞA ÇIKTI...

• @Anti-X
    fotoğraflar için sağol
  • Anti-x bravo dostum resimler çok güzel ama telefon güzel değil bu arada w800 de camdan yansımış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 8 Nisan 2006; 0:26:16 >
  • quote:

Anti-x bravo dostum resimler çok güzel ama telefon güzel değil bu arada w800 de camdan yansımış

olur o kadar
  • quote:

Anti-x bravo dostum resimler çok güzel ama telefon güzel değil bu arada w800 de camdan yansımış

• quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

arkadaşım sen ne yaptın ya? tamam eyvallah D600'ün war diye tabiki onu tutacaksın ancak birazda objektif bak..D820nin D600den üstün olduğu hem özelliklerinden hemde fiyatından belli zaten..D600 sadece kamerada 2 mpx olduğu için D820den daha iyi..yoksa genel olarak baktığında D820de 4 bant war,kamerası döndüğü için 180 derece görüntülü konuşmayı(3G)yi destekliyor... 320*240 ekran çözünürlüğü var..ha D600da çok güzel D500de güzeldi ama gidipte "pöh..820 tutmaz bre kardeş!" dersen orda dur derim..
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

D820 pek tutunmaz,D600 ondan daha üstün

arkadaşım önce bi D600 ve D820 nin özelliklerini incele derim!
    birincisi fiyat demişsin,dikkat edersen bu telefon daha yeni çıktı ve fiyatı da şu an 700ytl civarı,D600 ise ilk çıktığında 800ytl gibiydi.şu an ki fiyatının D600 den yüksek olması gayet doğal çünkü daha yeni.
    ikincisi zaten D600 ün kamerasının 2mp olması bu telefonun D820 den üstün olmasına yeter de artar bile.
    üç;D600 de 4 bant ve ekranı da 240x320 piksel.ayrıca bu telefonda 180 derece dönen kamera vardır,doğrudur ancak kamerası 180 derece dönebilen her telefonda 3G olacak diye bişey yok(örneğin samsung D410,V200),zaten bu telefon da 3G değil. bu telefonun D600'e göre tek üstünlüğü EDGE özelliği ve BT 2.0 olmasıdır,başka da hiçbir üstünlüğü yok,fakat D600 bundan kamera bakımından daha üstün.o yüzden bu telefon D600 karşısında tutunamaz!!! haa unutmadan D820 nin kamerasında flaş da yoktur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 8 Nisan 2006; 1:17:17 >

• ccd kamera fln diil diosunuz belki yanlış yazdım o olmayınca noluyo
  • ccd sensör olunca noluo olmayınca noluoo anlamadıgımdan soruorum yane ne işe yarıo??
  • Telefonu görmek kısmet olmadı, telefoncu arkadaş 5 tane satmış ama geldiği gün hepsi gitmiş, bi türlü yakalayamadım..... Bence güzel bi cihaz olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Telefonu görmek kısmet olmadı, telefoncu arkadaş 5 tane satmış ama geldiği gün hepsi gitmiş, bi türlü yakalayamadım..... Bence güzel bi cihaz olmuş.

aleti bende sevdim incelemek için telefoncuya gittim ama.sadece elime alabildim.alet sıfırmış açtırmadı.resimler yukarda,2 tane çekmiştim
  • tipi bozuk ya zamanında nokia 6260 ı kapaklı diye kimse almadı bu hiç almazlar
  • TELEFONUNt ipide önemli tipini begenmedim ama özellikler bakımından çok güzel ayrıca bu topice yabancı arkadaşlar girmesin.konuyu dağıtıyorlar.gereksiz polemiklere giriyorlar.gidim . başka modelli telefonunuzu kendi bolümünüzde tartışın.buarada samsung teknolojisine laf soyleyenlerede bu telefon kapak olsun.diğer markalar nerde kaldı.
  • kapaklı telefonda benim de merakım var ama her özelliği süperdende öte yalnız radyosu olmayıncak hevesim kalkıyor
  • Bugün P850 yi inceledim,bir süre kamerasını açtım,farkettiğim ilk eksiklik şu;Kamera çok geç odaklanıyor,K750 ve N90 ın 2-3 katı süre gerekiyor odaklanması için.Yaklaşık 3-4 saniye sonra odaklamayı yapabiliyor.Daha fazla inceleyemedim.
  • arkadaşlar konuyla alakalı değil ama samsungla ilgili Samsung Z710http://www.mobile-review.com/review/samsung-z710-cam-en.shtml sitede inceledim iyi bir telefona benziyor çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı?????
  • foto çekilmiş yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

bi de videolarını ekledim(w800i ile yanyana ve açık);

http://rapid-share.de/files/17364166/video_sonyericsson_w810i_01.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364335/video_sonyericsson_w810i_04.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364432/video_sonyericsson_w810i_06.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364463/video_sonyericsson_w810i_07.avi.html

rapid ile share arasındaki - yi kaldırın..

valla arkadaslar bu samsung p850 topiğinde bu resimlerin ne işi var anlamış değilim burda sadece p850 tartısılır ve konusulur lütfen karıısklık yaratmıyalım p850 konusulurken birden bire sony ve nokia konusulur olmus yaa gercekten ban!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 21 Nisan 2006; 14:18:13 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.