Şimdi Ara

3.20d silecekler ve fren (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drcool

Ben sılecekler ile ilgili farklı bir sorun daha saptadım. Yağmur sensörü açıkken sileceğin her çalışmasından hemen önce torpido gözünün altından biryerlerden tık diye bir ses geliyor. Araç dururken rahat duyulabiliyor. Önemsiz bişey muhtemelen ama en nefret ettiğim şey aracın biryerlerinden sesler gelmesidir. Sizde de var mı? Araç 3.20d.

Hiçkimsede bu sesten yokmu arkadaşlar? Raif Beyden de ses çıkmadı. Eğer sadece benimkinde varsa aracı servise götüreceğim.
  • quote:

quote:

Ben sılecekler ile ilgili farklı bir sorun daha saptadım. Yağmur sensörü açıkken sileceğin her çalışmasından hemen önce torpido gözünün altından biryerlerden tık diye bir ses geliyor. Araç dururken rahat duyulabiliyor. Önemsiz bişey muhtemelen ama en nefret ettiğim şey aracın biryerlerinden sesler gelmesidir. Sizde de var mı? Araç 3.20d.

Hiçkimsede bu sesten yokmu arkadaşlar? Raif Beyden de ses çıkmadı. Eğer sadece benimkinde varsa aracı servise götüreceğim.

Ben sizi unutmuştum:(
    Orada sigorta kutusu var.Araba çalışırken Sağ koltuğa oturun,cam kapalıyken camı kapatmayı deneyin yine oradan ses geliyor.
    Dert edecek birşey değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.