Şimdi Ara

3-4 yaş arası dizel araba tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu sıralar 3-4 yaş arası dizel ve yarı otamatik vites bir araba alacağım.Bu arada 4 yaşındaki 1.9, 2.0 arabanın MTV si bile 1 milyarın üstünde bunuda düşünmüyor değilim.Aklımda Mercedes, BMW, Audi, VW gibi markalar var.Dizel motor kalitesi, vites kalitesi, fren kısalığı, donanım, yol tutuş gibi detaylara fazla önem veriyorum.Şunuda söylemeden edemeyeceğim yaşım 27 ama spor kullanım istemiyorum, sedan aile arabası olacak.1.8, 1.9, 2.0 motorları düşünüyorum yani arabanın fazla üst sınıf olmasına gerek yok.Menzili uzun olacak az yakacak yola iyi oturacak, işte böyle.İçindeki donanım ve işçilik kaliteside üst düzey olacak.Ayrıca Kadıköy'de 2. el satan iyi bir galeriden almak istiyorum.Evet arkadaşlar lütfen tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 4 Ocak 2008; 23:33:05 >

• 320 D ALABILIRSIN BENCE
  • mercedesten şaşma .
  • bilader arkadaş yola iyi otursun diyo bmw uymaz yani
  • 27 yaşındasın sana en uygun 320d diye düşünüyorum
  • arkadaşım ilk olarak yarı otomatik ne yaw bildiğimiz otomatik vitesmi hem otomatik hem manuel özelliği olmayan mı türkçeye daha yakın
    birde mercedes diesel alacaksan cdı çekinme heleki 3 4 yaşlarında alacaksan hiç düşünme al keyfine bak ha asla mazotsuz bırakma yolda kalma kışın dikkat et mazotu sürekli taze bol bol doldur aracın yağına suyuna baktır sonrasıda nasıl binmek istiyorsan bin
  • bineceksen mercedes E Serise bmw de 5 serise
  • mercedesin yıllık vergisi bmwye göre yüksek. cdi lar 2.2 litre bence 320d ideal araçtır ha 520d de süper ama yaş 27yse 5e gerek yok
  • ya bnm babam almayı dusunuo 5.30 u 45 yasında 27 yas için cok Deil 5 kasa ama bnmde Tercihim 3.20d ama M Sanjuman
  • ya bence 2000 motor diesel düşük olmazmı
    ben c220 cdı ya bindim valla hiç memnun kalmadım bmw de de öyledir diye umuyorum siz 320d den falan bahsediyorsunuz ha yeni kasa 520d ye bindim o gidiyo o farklı 3 serisini bilmiyorum ama mercedes olarak düşünürsen c220 den yüksek düşün e serisindede aynı şekilde e serisindede aynı şekilde hatta dahada büyük almaya çalış çünkü e serisi ağır biraz mesela imkanın varsa e270 cdi harika bir araç c270 cdi harika bir araç tek kelimeyle ha vergi konusunda haklısın vergileri fazla ona diyecek birşeyim yok...bmw dede 5.20d de hadi o güzelde 3.20d den biraz daha büyük olsa çok güzel olur

• 320 d nın yola oturmadıgını ılk defa bu forumda duydum ne kadar enteresanssssssssssss

hazarbey23 Tarih 26 Ocak 2008; 1:18:51
    bilader arkadaş yola iyi otursun diyo bmw uymaz yani
  • binmek istiosan mercedeste E serisi BMW hangisine biniosan san bi
  • by_caddy nickli arkadaşım neden mercedes te sadece e serisi de bmw nin hepsi harbiden merak ettim
  • yavuz kardeş tepkini normal karşılıyorum ne iş yaparsın tecrüben nedir bilmiyorum ama her çeşit araç kullanmış 1 500 000 km den fazla yol yapmış bir kullanıcı olarak yazdım o mesajı bmw yi bende çok seviyorum ama bu sevgi karda buzda aracı yolda tutmaya yetmiyo
    by_caddy nickli arkadaş kısmen doğru söylemiş mb de E serisi ama bmw de 5 ve 7
    bahsedilen araçlar son derece kaliteli ancak acil durumlarda 3 serisinde kaza riskiniz yüksektir E serisinde ise çok daha düşük fark bu
    inanmayabilirsiniz deneyin canda malda sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarbey23 -- 27 Şubat 2008; 0:26:36 >
  • polemıge gırmek ıstemem sonucta bende mercedescıyım ama 320 d bmw bır cok testten yuzunun akıyla cıkmıs bır arac her yonden

500 000 km den fazla yol yapmış bir kullanıcı olarak yazdım o mesajı bmw yi bende çok seviyorum ama bu sevgi karda buzda aracı yolda tutmaya yetmiyo ..

demıssın hangı araba karda buzda guven verebılıyor merak ettım . sonucta 3 serısının rakıbı c serısıdır 5 serısının rakıbı e serısıdır yanlıs ornek vermıssın
  • 500 değil 1500 000 km öncelikle
    c serisine gelince 3 serisi ile aynı segment belki ama 3 kadar bile oturaklı olmadığını biliyorum
    ayrıca markanın ötesinde bazı modeller daha stabil oluyorlar mesela 124 kasa mersedesler herzaman bir sonraki kasa olan kedigöz mersedeslerden daha oturaklıdır servislere sorarsan birsürü şey derler ama sonuç değişmez bmw yaşa buza gelmiyor ama aynı yolda mersedesle çok rahat gidebiliyorsun bunu anlatmaya çalıştım sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.