Şimdi Ara

3,5 - 4 km mesafeli Ev ve işyeri arasında kablosuz internet kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda daha önce benzer konuları da inceledim ama tam istediğim verimli cevabı alamadım. Sanırım benim sorularım bana özel.
    Şimdi yapmak istediğim şu.

Evim 11.katta bir apartman dairesi. Önü hemen hemen açık sayılır. Şehrin işyerime göre biraz daha yüksekte kalan bir yerinde.
    İŞyerim ise biraz daha çukurda ve 4.katta bir apartman dairesi.
    2 nokta arasında 3,5 - 4 km gibi bir mesafe var.

Evimde simetrik bağlantı sunan Metronet kullanıyorum ve çok memnunum. 10 Mbit. bağlantı elektrik hatlarından.
    İŞyerimdeki TTNet Adsl bağlantıdan memnun değilim. Evdeki internetimi işyerinden kullanmam mümkün mü? Kablosuz olarak bu mesafeden neler yapmam gerekiyor.
    TPlink'in bir kaç ürününü gördüm ama açıkçası böyle bir şeyi test etmeden ürünleri satın almak da istemiyorum.

Ne önerirsiniz? Ve çözümü var ise nelere ihtiyacım olduğu ve kurulumda neler yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemtezcanli -- 29 Temmuz 2012; 1:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemtezcanli

Merhaba Arkadaşlar!

Forumda daha önce benzer konuları da inceledim ama tam istediğim verimli cevabı alamadım. Sanırım benim sorularım bana özel.

Evim 11.katta bir apartman dairesi. Önü hemen hemen açık sayılır. Şehrin işyerime göre biraz daha yüksekte kalan bir yerinde.
    İŞyerim ise biraz daha çukurda ve 4.katta bir apartman dairesi.
    2 nokta arasında 3,5 - 4 km gibi bir mesafe var.

Evimde simetrik bağlantı sunan Metronet kullanıyorum ve çok memnunum. 10 Mbit. bağlantı elektrik hatlarından.
    İŞyerimdeki TTNet Adsl bağlantıdan memnun değilim. Evdeki internetimi işyerinden kullanmam mümkün mü? Kablosuz olarak bu mesafeden neler yapmam gerekiyor.
    TPlink'in bir kaç ürününü gördüm ama açıkçası böyle bir şeyi test etmeden ürünleri satın almak da istemiyorum.

Ne önerirsiniz? Ve çözümü var ise nelere ihtiyacım olduğu ve kurulumda neler yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz?

Merhaba gorkemtezcanli,

bende metronet kullanıcısı olarak çok memnunun öncelikle onu aktarayım fakat senin yapmak istediğin şey imkansızın sınırlarını zorlamakta ve verimli olarak kullanım sağlayabileceğin bi sisten değil kendini yorduğuna deymez.

• iki nokta arasında birebir görüş varsa sıkıntı yok. Görüş yoksa hiç uğraşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.