Şimdi Ara

3.5mm Çoğaltıcı Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, evimde 2 tane 2+1 ses sistemi var bu yüzden çoğaltıcı alıp kullanmak istedim fakat çoğaltıcıya taktığım zaman biri bass vermiyor diğeri bassa yoğunlaşıyor vs yani gerçek performanslarını vermiyorlar. Sanırım birini sol diğerini sağ hoparlör olarak algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jessica albay

Selam arkadaşlar, evimde 2 tane 2+1 ses sistemi var bu yüzden çoğaltıcı alıp kullanmak istedim fakat çoğaltıcıya taktığım zaman biri bass vermiyor diğeri bassa yoğunlaşıyor vs yani gerçek performanslarını vermiyorlar. Sanırım birini sol diğerini sağ hoparlör olarak algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Cogaltici stereo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadnazzar

quote:

Selam arkadaşlar, evimde 2 tane 2+1 ses sistemi var bu yüzden çoğaltıcı alıp kullanmak istedim fakat çoğaltıcıya taktığım zaman biri bass vermiyor diğeri bassa yoğunlaşıyor vs yani gerçek performanslarını vermiyorlar. Sanırım birini sol diğerini sağ hoparlör olarak algılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Cogaltici stereo mu

http://www.buyincoins.com/item/8682.html
    Tam olarak bu hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hadnazzar

quote:

Cogaltici stereo mu

http://www.buyincoins.com/item/8682.html
    Tam olarak bu hocam

Hocam bide baska bi cogalticiyla deneyebilir misiniz

• Başka yok ki elimde hocam, stereo mu olması gerekiyor normal performanslarını vermeleri için?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.