insanın içinden yeniden oc ye başlayası geliyo dimi
arkadaslar emeginiz icin cok tesekkurler harika bir olay basarmissiniz... her gecen gun burada yeni birseyler ogrenmek cok guzell.. denildigi gibi tr rekorumuz hayirli olsun...
Saolun arkadaşlar bütün görüşleriniz için Gerçekten çok eğlendik Bu ilk olduğundan bunu hiç unutmam ama bundan sonrakileri hiç kimse unutmayacak
Bu arada meke'nin de açıkladığı gibi, "voltaj ver, cpu ısınsın" sözünü söylememde ki amaç bloğu cpudan ayırabilmek içindi.
Bir de tek resimde çıkmamın nedeni hep benim çekmemdi. Umarım video bir güzel editlenir de konur buraya
video ya bide güzel bi gaz verecek bi müzik koyun bari böyele etraf tozlu dumalı
siz asıl videodaki sesleri duysanız gülmekten yarılırdınız, elbette meke sesleri makaslıyacak gerçekten güzel bir ön çalışma ve deneyim oldu
Çok iyi değerler. Hepinizi kutlarım. Daha iyilerini de görürüz inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: arbiter
siz asıl videodaki sesleri duysanız gülmekten yarılırdınız, elbette meke sesleri makaslıyacak gerçekten güzel bir ön çalışma ve deneyim oldu
aslında kesmeseniz daha ii olurdu sonra da kemara arkası gibi yayınlayın bari
Takdir Edilesi Bi Çalışma
Yabancı Forumlara Bakım Adamlar Yapmış Ya Demekten Kurtuluyoruz Artık
quote:
Orjinalden alıntı: arbiter
siz asıl videodaki sesleri duysanız gülmekten yarılırdınız, elbette meke sesleri makaslıyacak
Makaslamasında biiiiiiiiiip biiiiiiiiiiiiiiip koysun bare
Bu arada siz harbiden koca adamlarmışsınız. yada daha objectiv bir görüşle ben Size göre küçükmüşüm. Ben 16 yaşındayım.
Bu arada Sakıncası yoksa sesleri kesmeden verseniz?
Adamlar yapmış...
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
aslına bir ORB çıksaydı o inşaattan çok güzel olurdu
Cok Guzel olmuıs beyler...
kontendoo®Koptummmm
Tebrikler bey ozellikle Ali abi yalıtım cok guzel olmusblogun:)
Çok zevkli bi iş olmuş.Tebrik ederim.Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
Bu forumu ana sayfaya haber olarak varmeliyiz.Haber Editörleri duyuyomusunuz?
Ehh, FUGGER amca da tebrik etmiş ve yol yordam göstermiş.