Şimdi Ara

3.6 @ 5.1 GHz - TR's First Dice (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
1
Favori
19.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dardo

eh candostum yani aşkolsun almadık dedi pardon abi

şimdi anlaşıldı, o geldiğinde biz sistemi toplamıştık
  • Kendi rekorunu egale etmediği için ilk sayfada yayınlamayınca bir şey söylemeyelim dedik,,,,Bak o da bize yanlış adam diyor,küstüm olum oynamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Kendi rekorunu egale etmediği için ilk sayfada yayınlamayınca bir şey söylemeyelim dedik,,,,Bak o da bize yanlış adam diyor,küstüm olum oynamıyorum

ben sana sorulduğunu bilmeden söylemiştim o lafı ama tesadüf doğru çıktı, ne yapalım.

küsme sen küsme, daha çok işimiz var beraber

• "voltaj ver abi, cpu ısınsın biraz"
    laf hem komik hem de anlamlı.

blok anormal soğuk, ölçtüğümüz -56 sadece yukarıdan ve pirinç kaynağın oradan, bakıra tam temas sağlayamadık.

işlemciye yapışıyor, aradaki AS5 donuyor ve blok kilitleniyor.

içini boşaltmamıza rağmen bloğu sökmek için hakikaten sistemi açıp bloğu ısıttık.
  • Çok güzel bir gün olmuş. Tabi sonuçta o kadar güzel
    Türkiye rekoru ne oldu şimdi? 5.1 den fazla yapan varmıdır?

Bu arada kurubuzu Nasıl aldınız? Fiyatı Nekadardı? Kargo ile yolluyorlarmı?

Bide Kurubuzu direk sistemin üzerine yaysak ne olur abi
    Herhangi bir sorun çıkarırmı?
  • 5.1ghz i gecen oldugunu zannetmiyorum tr de... kurubuzu almak gercekten zahmetli iş... inanmayan mete ye sorsun..
    Sistemin üstüne yayamazsın tabi o kadarda değil.. blok şart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Kendi rekorunu egale etmediği için ilk sayfada yayınlamayınca bir şey söylemeyelim dedik,,,,Bak o da bize yanlış adam diyor,küstüm olum oynamıyorum

ben sana sorulduğunu bilmeden söylemiştim o lafı ama tesadüf doğru çıktı, ne yapalım.

küsme sen küsme, daha çok işimiz var beraber

Arkadaşlar,bana göre ilk buluşma hedefine ulaştı,benchler gelecektir.Uzun süredir konuşulan,özellikle meke nin katkılarıyla,kurubuz denemesi başarıya ulaşmış ve iyi kötü bu konuda deneyimler edinilmiştir.Şimdi ileriye bakacağız.Bu çalışma en azından,daha extreme soğutma düşünenlere sistemin ön araştırması bakımından fikir verebileck nitelik taşımaktadır ki bu da önemli bir aşamadır.

• bulent abi bu konuda cok haklısın..
  • Çok güzel bir çalışma olmuş yaw hayret ettim ilerde mutlaka yapmak lazım
  • citi senle yaparız bir ara bizde

Bu arada hakkatende tebrikler...Müthiş skor...Trde bunu gecebılen yok we bayada olmaz kanaatındeyım
  • abi skor süper devamını beklerız artık TR de boyle seyler oldukca daha cok seviniyorum abi bi baska oluyor yanlızbu konu ana sayfaya koyulsa [ediplenip tabiki ]
  • helal olsun valla.
    biz hala 9200ün 250-200ünü 300-250 yapmaya çalışıyoz.olsun ama öreniriz hepsini siz bi yolu açın bizede öretirsiniz artık püf noktaları.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 20 Şubat 2005, 2:54:23 >
  • çok güzel bir çalışma olmuş tnt de duygulanmıştır orda :
    "sisteme bak halen o kadar kart arasından ben seçiliyorum"
  • Ne denebilir ki...

... ayakta alkışlıyorum

• Arkadaşlarım Türkün gücünü dünyaya gösterdiniz sizinle gurur duyorum.Tomshardware 5 ghz çalişmasından daha güzel bi çalişma olmuş özellikle ortam ve arkadaşlık süper tebrik ediyorum ...

Bence forum amacına ulaşmış oldu böyle giderse dünyanın takip ettiği biyer olcak burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

çok güzel bir çalışma olmuş tnt de duygulanmıştır orda :
    "sisteme bak halen o kadar kart arasından ben seçiliyorum"

• artık üst konu olur herhalde
  • quote:

Vanta
  • Evet elimizde bir adet sapphire X800pro@xt pe ve his X800xt ıceq2 vardı ama nedendir bilinmez biz vanta ile kasdık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Evet elimizde bir adet sapphire X800pro@xt pe ve his X800xt ıceq2 vardı ama nedendir bilinmez biz vanta ile kasdık...

bana, siz X800 lerlede kasmışsınızdır gibime geliyor ama du bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.