Şimdi Ara

3.6 @ 5.1 GHz - TR's First Dice (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
1
Favori
19.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CanDostum

Kısmetse bir sonraki buluşma daha felaket olacak,sanırım olanaklar dahilinde elimizde mevcut olan veya temin edebileceğimiz xtreme ürünleri uç noktaya vurdurmaya çalışırız.Uzak olduğunu sanmıyorum.

• ah orda olmak , şamatayı görmek ve katılmak vardı aynı filmelerdeki gibi olmuş yaw

tebrikler bütün üstadlara
  • Güzel bir organizasyon Helal sizlere..
  • direnci sağlam kırmışınız helal olsun..
  • Gururlandim bravo
  • eheuh güzel olmuş
    nerde yaptnız ya öle başıboş yer hll
  • harika ya süpersiniz tam kadro süper iş orada olamk vardı siz orada uğraşırken bende yanan x800xt ile uğraşıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Kısmetse bir sonraki buluşma daha felaket olacak,sanırım olanaklar dahilinde elimizde mevcut olan veya temin edebileceğimiz xtreme ürünleri uç noktaya vurdurmaya çalışırız.Uzak olduğunu sanmıyorum.

Tebrikler,yalnız 3dmark filan yokmu şöyle from Turkishoc team Turkey yazardınız elemanlar görürdü felan iyi olurdu.

• nediyim helala olsun başka edenilebilirki ellerinize sağlık
  • Kesker Vanta ile hangi 3dmark ı diyosun abi

ama fiziksel olay olarak pratiğe dökülmüş iletkenlik için gerçekten çok iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Kesker Vanta ile hangi 3dmark ı diyosun abi

ama fiziksel olay olarak pratiğe dökülmüş iletkenlik için gerçekten çok iyi...

Mühim olan ghz yapmak,arkadaşların testi onu hedeflemiş,hiç 5 ghz'imiz yok bir 2001 iyi olurdu vanta rekoru olsa rekor rekordur,zaten cpuya bakmasalar o kurubuzla bi şekilde vgayı(veya her ikisi neyse)soğutup 2003,2005 koyarlardı.Neyse bi x800xt pe(hepinizde var nerdeyse sanırım)ile testleri bekliyoruz.Biliyorsun 2003 ve 2005'te doğru düzgün cpu etkisi yok,heleki vga'ya müdahale etmeden çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 20 Şubat 2005, 1:45:41 >

• Super pi alsaydınız keşke bi tane
  • oof oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof TA$ OLURUM ..................
    KOYMAYIN BÖYLE ŞEYLER BURAYA DUVARLARA TIRMANIYORUM SONRA, AYIP BEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • @goblin : bilumum hepsini almışlardır onlar sen hiiiiç merak etme. super pi, super fibonacci, super man, super woman
  • yok zee ben sordum almamışlar baba
  • rig denediniz, tezgahı kapadınız yani ... helal valla ne diyim
    tırmanmıyorum duvara falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

yok zee ben sordum almamışlar baba

yanlış adama sormuşsun

3.6 @ 5.1 GHz - TR's First Dice
  • Şimdi problem şuydu:

yanımızda 2 tane ddr booster vardı ve benim hayalim, daha evvelden 238 fsb 2-2-2-5 28sn skorumu egale etmekti.

baktım işlemci 4.6 + gidiyor, vitestaları çıkartıp bh5'lere geçtim.
    ancak boosterlar çalışmadı.

yanımızda msi neo2 ve amd sistem de vardı, heyhat o 2 booster o anakartta da çalışmadı, sanırım sanayi elektriği ve topraklama ile ilgili bir problem vardı anlamadık

Sonuçta, o fsbyi vitesta ile yaptım.

yukarıdaki skor 2,5-3-3-5 vitesta ile alınmıştır, tahminim o fsbde bölenli de olsa 2-2-2-5 açabilsem, 26 veya 25 mümkün olacak.

gün gelir, o da olur

• eh candostum yani aşkolsun almadık dedi pardon abi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.