Şimdi Ara

3.6 @ 6.1 GHz - TR's First LN2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meke

Ekip: MuratOzsay, Brandybuck, Meke

Anakart: Asus P5WD2 Premium
    Mod: Vdimm, Vcore, Vdroop, Vmch, Voje
    CPU: 560 SL7J9 (soba)
    Ram: Corsair 5400 UL v1.5
    PSU: PC P&C 1 KW
    Blok: Chilly1
    Soğutma: LN2 -35 LT Dewar (Sıvı Azot)

Değerler:

FSB: 340
    CPU:6.128 MHz
    Ram: 5-5-5-5 @ 680 Mhz
    Spi:23 sn
    CPU: -100C civarı (bios ölçemiyor)
    Blok: -186C

3.6 @ 6.1 GHz - TR's First LN2

CpuZ validate

"tek rakibim kurubuz" diyen Dewar ve diğer parti fotoğrafları bol bol çekildi. Murat ekledi, sayfanın ortalarında görülüyor.

Ramleri 4-3-2-4 e çekip, işlemciye de 1.85 V verip 6.3 SS, Validation ve <22 spi hedefiyle tekrar sahaya dönüyorum.

Blok ve termometre desteği için Candostum'a, ajanlık işleri için Handsome'a teşekkürler.

AMD ve 3DMark show için sahneye çıkacak olan FX55, FX57, 146 Opteron, 7800 GTX muhabbeti için; haftaya, buluşalım haftaya, adana buraya

uykumuz geldi lan

Tebrikler dostlarım

• quote:

Orjinalden alıntı: MuratOzsay
    Bu arada ilk duyduğumda sıvı helyumada kafayı takmıştım -268C .. Ama hem aktarma aparatları çok pahalı hemde zaten o kadar dip sıcaklığa inmeye gerek kalmıyor sıvı nitrojende hayli hayli yetiyor ..

ehuhe, yetiyor ne demek, ilk pompada öksürme ve buhar püskürtmemizle beraber bloğun anında -30 olduğunu hiç unutamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

@ kymelria

Kardeş tanıdın mı beni . Uzun süredir görünmüyordun. Nerelerdesin yawww.

oc ye fazla takılmadım uzun zamandan beri, msn den öğrendim 6ghz e çıkıldığını hemen bi bakayım dedim.

bu arada harbiden uzun zaman olmuş seni hatırlayamadım be. kusura bakma. bi hatırlatsana
  • Vay anasını be ne zamandır rekor görmüyorduk,helal olsun diyorum başka da birşey diyemiycem iyice uçtunuz.
    Bizim fizikçi olsaydı başlardı şimdi:"Azıttı bunlar iyice azıttı"
  • hasta oldum ya çok ciddiyim çevremde birileri olsa bana destek olacak hiç durmam neler yaparım...

biraz voltaj verdim ve fan aldım abim bir dünya laf söyledi...

yok işte çevremdeki insanlarda genellikle istanbul tarafında
  • quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

hasta oldum ya çok ciddiyim çevremde birileri olsa bana destek olacak hiç durmam neler yaparım...

biraz voltaj verdim ve fan aldım abim bir dünya laf söyledi...

yok işte çevremdeki insanlarda genellikle istanbul tarafında

Aynı sorun bende de var ben Nevşehirdeyim benim gelişmeme yardımcı olabilecek kimse yok burda kendim icatlar yapmaya çalışıyorum ancak...Şöyle İstanbulda felan oturuyor olsaydık neler yapardık ah ah...

• bu işi meraktan ve pc sevgisinden başka hiçbir şey yaptıramaz....
    süpersiniz...
  • valla sızı tebrık etmekten baska dıyecek bısey bulamıyorum ama artık sıze bırıncılık yakısır bence turkun gucu adına
  • walla harika iş yapmışsınız.. ne deyim arkadaşla bakarken birbirimize sarılmışız..... bu gururla gözlerimiz yaşardı..... daha iyilerine layık olduğumuzu biliyorum.... yapabilirsiniz...aslansınız siz.....

diabloXT & xf haklısınız imkanların kısıtlı olması dahada ilerilere gitmemizi hep engellemiştir zaten...
  • YEEEDİ!!!
    YEEDİ!!!
    YEEEDİ!!
    YEEEDİ!!!
    YEEEDİİİEEE!!!!
    YEEEDDDDİİİEEEEEAAAAA!!!
    YEDİ BEKLİYOZ ÜSTADLAR
    YEDİ!!!...
    (TAŞ PALASIN DOKUZ)GHZ
  • Kısmetse cuma akşamına yeni ln2 testleri gelecek bakalım..
  • AAAH AHH!
    ORDA OLMAK İÇİN NELER VERDİM NELER..
  • abi intel size dava açmasın işlemcimi kobay olarak kullanıyosunuz diye
  • Stilt 660@6.578 ve super pi =19 sn sizinki 560@6.128 ve super pi=23 sn çok fark var

test sistemi
    Anakart sizinki ile aynı=Asus P5WD2 Piremium
    Remler sizinki ile aynı= Corsair 5400UL
    Soğutma sizinki ile aynı = LN2
    ana sistem olarak tek fark işlemci sizinki 560=3.60 onunki 660=3.60
    artık bırakın şu 5 serisi pentium işlemciler ile uğaşmayı geçen muratta 540 ile test yaptı oda istediği sonucu alamamıştı

• O fark işelmcinin 5 serisi olmasından cok bizim ramlerin ayarının olmaması olayı ki 5-5-5-5 timinglerle 1:1 almıstık skoru , 5400 ul lere ayar cekildigi takdirde 20-21sn ye duserd skor ama tabi haklısın 660 veya 670 denemek lazım..

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

O fark işelmcinin 5 serisi olmasından cok bizim ramlerin ayarının olmaması olayı ki 5-5-5-5 timinglerle 1:1 almıstık skoru , 5400 ul lere ayar cekildigi takdirde 20-21sn ye duserd skor ama tabi haklısın 660 veya 670 denemek lazım..

Evet şimdi fark ettim inanamadım.Remler 670 mhz ve 680 mhz'de 5-5-5 çalışmış.Peki Murat'ın bana verdiği Corsair 8000Ul'ler ile Ben PCmark02 de 1.060 mhz ve 5-4-4-8 yaptım,hemde vd=2.3 volt ileki,Corsair 5400Ul'ler daha iyidir.Stilt 2.9 volt vermiş ve remler banamısın dememiş 5400UL'ler,doğru hatırlıyorsam 6.500Mhz ve 19 sn super pi rekoru sırasında vd=2.65 volt idi.

quote:

Orjinalden alıntı: asefik

Corsair 8000Ul'ler iyi çıktı PCMark2002 skorlarını geliştirelim 650@4.500 soğutma bigtypoon fan ile

• quote:

quote:

O fark işelmcinin 5 serisi olmasından cok bizim ramlerin ayarının olmaması olayı ki 5-5-5-5 timinglerle 1:1 almıstık skoru , 5400 ul lere ayar cekildigi takdirde 20-21sn ye duserd skor ama tabi haklısın 660 veya 670 denemek lazım..

Evet şimdi fark ettim inanamadım.Remler 670 mhz ve 680 mhz'de 5-5-5 çalışmış.Peki Murat'ın bana verdiği Corsair 8000Ul'ler ile Ben PCmark02 de 1.060 mhz ve 5-4-4-8 yaptım,hemde vd=2.3 volt ileki,Corsair 5400Ul'ler daha iyidir.Stilt 2.9 volt vermiş ve remler banamısın dememiş 5400UL'ler,doğru hatırlıyorsam 6.500Mhz ve 19 sn super pi rekoru sırasında vd=2.65 volt idi.

bu hafta inşallah olayı koparacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

quote:

bu hafta inşallah olayı koparacaz

İnşallah merkez,biz sizi izlemeye devam edeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 6 Aralık 2005, 15:08:56 >

• asefik ramleri o değerlerde çalıştırmamızın sebebi ramlerden kafamız rahat olsun, bakalım cpu ne kadar cıkıyor diyebilmek içindi.. Zaten ramlerle oynamaya zaman kalmadı.. İşallah bu hafta biraz kasacağız ..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.