Rev 1.5 i o kadar kullanan yok cünkü bu serinin en kötü revisionları. Default volt 1.8v .. Çinliler reviision 1.5te kullanılan çiplerin 2.6v üzerine dayanamıyacağını iddia etmişlerdi.. Galiba kimsede denemedi 2.6v un üstüne cıkmayı. En azından denemişlerdirde ben görmedin nette gezinirken ..
quote:
Orjinalden alıntı: X-GeN
2.7v mu bunlara max kaç volt vermiş gâvurlar?
Sen git dersine çalış karışma abilerinin işlerine bakıyım...
quote:
Orjinalden alıntı: Brandybuck
quote:
Orjinalden alıntı: X-GeN
2.7v mu bunlara max kaç volt vermiş gâvurlar?
Sen git dersine çalış karışma abilerinin işlerine bakıyım...
mühendis bey gürol bey sizi çağırıyo (koş koş )
quote:
Orjinalden alıntı: MuratOzsay
Bu arada ilk duyduğumda sıvı helyumada kafayı takmıştım -268C .. Ama hem aktarma aparatları çok pahalı hemde zaten o kadar dip sıcaklığa inmeye gerek kalmıyor sıvı nitrojende hayli hayli yetiyor ..
e bişe diicem şimdi ya neyse kalsın -268C de n'apcaksınız yav, ay daha sıcak
way way way....6Ghz'de makinayı çökertmememk büyük başarı...Nasıl becerdin la bunu?!?!?
Dikkat!!Overclock Çalışması Var 6.5 Ghz 'e doğru Tüm yollar Kapalı
6.5 GHZ
Bekliyoz Artık
tebrikler meke gerçekten güzel bir çalışma olmu ama tek eksisi yine ilk değil inşallah bundan sonra yapılacak değişikliklerde çalışmalarda ilk biz yaparız değişik bişeyleri
harikasınız beeeeeee
süpersiniz :) helal...
Vaaaaayyy beeee!!! Tüylerim diken diken oldu, Türk milletinin zaferi diye buna denir mi denir valla. Helal olsun, başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...
yeni proje yaptım adı bardak projesi mekeyi sollayacaz inşallah
proje şu bardak cpunun üstüne koyuluyor cpu açılıyor bardak hafif su ve buz oluyor bench alınıp kapatılıyor