Şimdi Ara

3-6 Bin ytl arası öğrenci arabası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite öğrencisiyim.ehliyet aldıktan sonra bir araba almayı düşünüyorum.yani 2 3 ay sonra alabilirim.bütçem 2.750 liradan başlıyor.istediğim az yakan,ünv de dolaşılabilecek,dağda tepede yarı yolda bırakmayacak,azcıkta karizması olan yani kızları bindirebileceğim bir arabakredi de çekebilirim belki duruma göre.yani 5 bin 6 bin ytl ye olabilir.ne tavsiye edersiniz bana???ford taunus,lada samara falan gördüm 3000 bin ytl ye. arabalar hakkında bilgim yok.izmirdeyim yardımcı olursanız sevinirim.tecrübelerinizden yararlanmak isterim.teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hacım ben kız olsam Samaraya da Tanusa da binmem valla kusura bakma.
  • doğru haklısın ama hiç yoktan iyidir napalım bütçemiz o kadararabasız daha kötü ya.belediye otobüsüne biniyorlar ama
  • Ya geçen biri forumda 4000 ytl ye spor araba ilanı göstermişti duruyosa bi bakabilirsin. forumda bi arama yaptır istersen.
  • bulamadım kardeş sağol yine de teşekkür ederim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16654684/mpage_1/key_araba%252Cucuz//tm.htm#16698515

Bu linkte. altında arabayla ilgili yorumlar da var. kolay gelsin.
  • bu araçlarda olabilir. seneye bende araba almaya karar verdim senin gibi.(ünivde arabasız olmuyor).
    4.000 7.000 arası bu araçlar. bence uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol kardeşim bu arabaların marka modeli nedir?ona göre araştırayım.hem karizma duruyor araba hem de özellikleri iyi gibi sanki.ünv de arabasız olmak işkence valla.çeken bilir bu acıyı.bak bu arabalara kızlar da biner ben de binerim tabi. arabaya yani
  • küçük olan mazda 121. alttaki suzuki swift. 92 93 model felan.bunların kötü yanı parça sıkıntısı. onuda salla gitsin. sonunu düşünen kahraman olamaz

ayrıca tavsiyem tutulmayan araçlara bak. nissanın mazdanın tutulmayan ucuz arabası çok. hem dayanıklı olur hem tipi güzel olur.
  • Kesinlikle adamım. Alacan böyle bi araba dolduracan kızları da. Başlıcan sahil turuna. gezicen koy-koy.
  • şimdi arabanın kötü modelde olsa ne kadar mühim bir ihtiyaç olduğunu anlamışızdır sanırımdüşünsene bir önde sen sürücü koltuğunda arkada 4 kız önde 2 kız.gez babam gezaacayip fantazi kurdum vlla ama hayali bile güzel
  • walla75 85 arası weya brz daa yüksek model mercedes ve bmw lere bakabilirsin onlar 5 6 milyar filan oluyo hatta bi tane wardı 2.el forum unda birini weriyimhttp://forum.donanimhaber.com/m_16628678/tm.htm hem mercedes almış olursun hemde havan olur mecedes diye ama ne yakar parçası bulunur mu onları hiç bilmiyorum tam öğrenci arabası al bunu okul bitince satarsın
  • Çok eski model almamakta yarar var;parçasını bulamazsın yakıtı da karşılaman çok zor olur;pişman edebilir.Ben uygun birşey bulamadığın takdirde R9 almayı düşünmeni öneririm.
  • sağol kardeşim onun fiyatı ne kadar?bu arada nickini çok sevdim gerçekten.bendensin
  • 9000 ytl ye filan çıkabilirsen çok güzel modifiyeli araçlar var
  • O fiyata öğrencinin binebileceği araba ya R9 dur ya da Şahindir. Karizma diyorsan araba ile geldiğin zaman hep karizma olur. Bir gün okulda bi arkadaş bana daha bu arabaya binenler de varmış demekki dedi ben de ona dedim ki daha otobüste öğrenci bileti alan da varmış. Senin 6,000 liralık arabana laf söyleyecek adamın en az 10,000 liralık bi arabası olması lazım. Yakıtı sorun etmezsen Şahin al derim bir de faça atarsın şahane olur. Ama R9 serisi Şahine göre daha atakdır ve daha az yakar.
  • Karizmalı olmasada az yakan dağ tepe dolaşabileceğin renault Broadway ama kızlar biner mi bilemem.
  • evet aklıma ikisi yattı gibi.az yaksın ya öğreniciyiz zaten.dedem de bir şahin var ama vermez onu banakullanmıyor o boş duruyor araba isticem bakalım ehliyet alayım önce.bu araba olayı da hastalık valla baya heyecanlandım şimdidençok teşekkürler ya tecrübeleriniz için.isteyen biner istemeyen binmez zaten katılıyorum sana arkadaşım lafı iyi oturtmuşsun valla.ünv de araba şart.inş alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romantic707 -- 19 Ağustos 2007; 23:53:52 >
  • kaza yapmıcam dıosan cıvıc bulunabılır 6 ya biraz kesenı acarsan secenklerın asırı artar
  • şahin 1600 cc mototru var çok yakar ve vergi dilimi yüksek(gerçi yaşlı arabalarda vergiler çok düşük oluyo)
    R9 daha cazip 1400 cc mototru var az yakar. daha küçük.
    bence R9 daha ağır basıyo şahine göre
    bunların ikiside ucuz halk arabası. ama karizma yok
    sen avrupa yada uzakdoğu arabalarına ve eski modellere ve küçük olanlarına bak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.