vay be hocam ben itucmpE, bana 300 tl atmıştınız ödf almıştım tyt 35-5 tr 15-4 sos 39-1 mat 19-1 fen ayt 40 mat 12-2 fizik 13-0 kimya 12-1 biyoloji |
3,7K NELER GELİR? (2. sayfa)
-
-
tıp yazacak en son kişi ben olurdum büyük ihtimalle ezberim yok ve biyoloji sevmiyorum
-
Hocam ben de ilginiz var sandım uzun uzun yazdım ya wkksnskabdksbxkw neyse başkaları görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ahaha olsun hocam iş görür başkaları okur
-
çok garip şu sıralamaya top tier okul yok doğru düzgün neredeyse
-
maalesef :(((
-
ODTÜ M*kina var hocam
Aaa hatırladım nickten tanıyamamışım.Vay be tebrik ederim, doğru yere gitmiş demek ki :).Ne yazmayı düşünüyosun şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hesabı silmiştim.Suanlik Bilkent math, hacettepe yapay zeka fln var aklimda . Tanıtım günlerine gidip karar veririm ya
-
Anladım.Bilkent math ben de geçen sene düşünmüştüm ama o yoğunluğa girmeyi göze alamadım.Kafana takılan bi şey olursa PM'den yaz konuşalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır hocam
-
Hocam bana bilgiaayarın alt dalları için ayrı bölüm çok garip geliyor ama Bilkent Mat tan da seçmeli dersler ile bilgisayar ilerlemek de zor olabilir.
biliyorum hocam bilgisayar mühendisliği gelse yazarım da bu geliyor. Evet birkaç fikir daha var aklımda ama burası kurtlar sofrası itin aklına çomak sokmayalım
-
Öyle hocam bura tercih dönemi savaş alanına dönüyor garip stratejiler var
harbidn de öyle bizde yaparız sıkıntı yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X