hoca olmak istemiyorum. büyük şirketlerde researcher tarzı pozisyonlar istiyorum onun için de phd şart. OOP ve mobil development öğreneyim aklımda birkaç fikir var, parayı bulursam sallarım doktorayı masterı falan. |
3.97 ortalama ile bölümde 3. olunuyormuş (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben okul günleri 17:30 da başlayıp toplam 1 saat arayla 11 e kadar çalışıyorum artık arttırıcam hafta sonu 9-10 hafta içi 5-6 saat 17:30 1 arası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
okulla zor iş usta, kolay gelsin benim pestilim çıkıyordu
1 saat git gel de cabası, metrobüs + marmaray yapıyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 29 Aralık 2024; 20:44:21 > -
Ben yürüyerek geliyorum 45 dk sürüyor
sıkıntı yav, halledersin gerçi
eve gidince yatağa uzanma da gerisi kolay
-
Yatıyom ayaklarım ağrıyor. 17:30 a kadar film izlerim genelde
17.30'da bitiyorsa ok, uzatma da filmi sonrası sıkıntı oluyo baya
-
Hocam itu ehb nin ilk 10unu gorecektiniz 4 almazsaniz ilk 3 e bile giremeyebiliyorsunuz 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam part time a ne kadar vaktiniz gidiyor haftada? ve aldığınız para ne oluyr?
-
Saatlik ne kadar çalışırsam, +-20 saat tutturmaya çalışıyorum. TRde genel gördüğüm haftada 2-3 gün.
Maaş pek bilmiyorum, genelde gördüğüm +- asgari ücret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
part time çalışmak zorunlu mu son sınıfta hocam?
-
yok niye zorunlu olsun?
ama ctis 3. sınıf 2. dönemde sadece çalışıyorsun genelde yazın da uzatıyorlar min 7 ay iş tecrübesi.
-
Cryptix dediği gibi bazı üni/bölümlerde okul ile entegre oluyor.
Benim gördüğüm zorunlu olmasa da bizim bölüm 4. sınıfların çoğu çalışıyor. Bir istatistik verebilsem daha güzel olurdu aslında, ben de merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X