ben bişey anlayamadım anlayanlar anlatırsa sevinirim....
Kampanya döneminde Turkcell Faturalı ve Hazırkart aboneleri turkcell-im İsimliresimli ve İsimliVideo servisini kullanarak bir video veya resim içeriklerinden istediği birisini seçerek ve ISMI yazarak cep telefonuna indireren veya İndirmek istediği bir video veya resmin kodu boşluk ISIM yazıp 7744e göndererek içerik indirerek satın alan kişiler çekilişe katılacaklardır. Abone satın aldığı her içerik başına Kampanyaya bir katılım hakkı elde eder. Talihli olarak hat sahibi esas alınacaktır. Aynı abone farklı GSM no’ları ile kampanyaya katılabilir. Hem şahıs hem kurumsal aboneler kampanyaya katılabilir. İsimliresim içeriği ücreti: 14sms/28kontor isimlivideo içerigi ucreti: 16sms/32kontordür.
Turkcell-im wap portaldeki İsimliresim veya Video içeriklerinden istediğin birini aldığında 3 adet iPhone 3G 8GB telefondan birisi senin olabilir.
Her satın aldığın resim veya video için bir çekiliş hakkı elde edeceksin. Daha çok resim veya video indirerek şansını arttırabilirsin.
Kampanyaya waptan Kampanyaya waptan ya da KAZAN yazıp 7744'e SMS atarak da katılabilirsin.
Satın aldığın her resim içeriği 14sms/28kontor, video içeriği ise 18sms/36kontördür.
çekilişe katılıp şansını denemek isteyenler için güzel kampanya. geçen hafta 2 ayrı hattımdan 32 şer kontör feda ederek isimli resim içeriği satın aldım. kazanacağımı pek sanmıyorum ama elinde fazladan kontörü olanlar için katılım yapmakta fayda var.