Şimdi Ara

3 Adet PC Toplasan , 1 Ps4 Anca Ediyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ps4 oyunlarını 20 TL'ye takas yapıyorum abartmaya gerek yok son çıkan oyunları oynuyorum eğlence için birebir verilen konsol ücreti buna değer diye düşünüyorum.
  • Sony cihazın fiyatını aşağıda tutarak oyun fiyatlarını yükseliyor; millet önce hevesle cihazı alıyor, ilerde illaki oyun almak zorunda kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin alamadığından dolayı mı böyle diyorsun ? Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorumlu ve sorunlu Aral'a bir süre önce şiir yazmıştım, gururla takdim ederim
    :

Oyun düşmanı Aral
    Logosu da al al
    İster mi acaba anal?
    Bu fiyatlar çok banal.

Bu kurum bir deccal
    Soyar adamı, bakmaz hâl
    Çalmaz ağzımıza bir lokma bal
    Bırak Aral ak sakal

250 TL'ye olmaz kural
    Ey oyuncu hakkını vur ve al
    Neden bu firma PAL?
    Olaydı NTSC gideydi Amerika'ya sal.

El altından dağıtır mal
    Soya soya yanakları al
    Gidene demeyiz gitme kal
    Ey Aral hadi bay bay.

• Us psnde oyunlar 60 dolar.Birde kardeslik yapin tamam iste yaklasik 65-70 liraya oyun alirsiniz.

Sahsen ben boyle yapiyorum us psnden fifa aldim ancak kardeslik yapicak biri yoktu o kotu oldu.

Kutulu oyun istiyorsaniz orasi ayri tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 18 Mart 2014; 11:21:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu steam bir gün ben bu işi bırakıyorum derse (hemen olmaz öyle şey demeyin, iş dünyasında her zaman vardır bu olasılık illa batıp da gidecek diye bir kaide yok ) o getirdiği bütün oyunları da yanında goturecegini de biliyorsunuzdur. Çünkü o oyunlar size ait değil bir nevi ucu açık bırakılmış bir tarihe kadar sizin . bir firmayla olan bağı kopar, karşı firma der ki ben cekiliyorum. senin serverlerinda ve marketinde yer alan oyunlarimi da geri çekiyorum diyebilir.

Bunları aranızdaki bayatlamiş konsol-pc tartışmalarına yeni bir cephe açmak için yazmadım. Çünkü çok şükür hem Sony hem Microsoft'un konsolları hem de pc var.

Ben de steam kullanıyorum ama bu kadar ucuz olmasının nedenlerinden biri de bence bu telif tarafı ve en büyük yanı da dijital içerikler olması.

Mesele 3 elma 1 muz eder mi değil ; mesele bu:

3 Adet PC  Toplasan  , 1 Ps4 Anca Ediyor.

• I-C-O kullanıcısına yanıt
    "İster mi acaba anal ?" nedir hocam Bu arada 9000 post hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-313783FBA -- 18 Mart 2014; 11:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

"İster mi acaba anal ?" nedir hocam Bu arada 9000 post hayırlı olsun

Vay be, 9000 mesaj ha? Vallahi de sen demesen farkında değildim.

• Galiba herkes bu durumu kabullenmiş , burada tartışmanın bir anlamı kalmamış. Oyun fiyatları 300 lira bile olsa , farketmez güzel fiyat diyecek çok kişi varmış.
    Size iyi oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.