Şimdi Ara

3 adet Sifir Intel i9 14900k Unlocked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1700 AMD / Intel #Intel Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 3 adet Sifir Intel i9 14900k Unlocked

Merhaba,

4-5 ay once yurtdisindan getirmistim, yurtdisi seyahatlerim sebebiyle satisi ile hic ilgilenemedim.

Hazir firsat bulmusken ilana koymak istedim. Kutusunda, sifir ambalajli, hic acilmadi. 3 adet Intel i9 14900k Unlocked. Posetinden bile hic cikmadi.

Cok vaktim olmadigi icin elden hemen cikarmak icin tanesini 21.000TL'den verecegim.

Ilgilenenler PM'den ulasabilir, yogunluk sebebiyle hemen donus yapamazsam lutfen simdiden kusura bakmayin. Iyi gunler dilerim.

NOT : Bir sure tatil icin Aydin Kusadasi'ndayim, elden teslimat tercihimdir. Diger turlu kargo aliciya ait olmak uzere, cok tercih etmesem de, kargolayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Typo. Fiyat guncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odut -- 29 Temmuz 2024; 11:4:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.