Şimdi Ara

3 Araç Arasında Kaldım (golf IV carisma Gen2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 400 cm3 var aralarında sadece 1 litre mi fark var kardeş sen unutmuşsun vectra benzinde 12.4 fabrika verisi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfbtr -- 29 Kasım 2012; 20:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfbtr

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

aslında golfün motorunu taşıyan tip genişlik anlamında carismaya benzeyen bir araç var fakat sizin listenizde yok daha doğrusu 2 araç var birisi a4 octavia diğeri seat toledo

3 Araç Arasında Kaldım (golf IV  carisma Gen2)

3 Araç Arasında Kaldım (golf IV  carisma Gen2)

skoda tipini sevmiyorum a4 güzel ama parça filan audi sonucta ondanda uzak durdum seat toledo ise pek incelemedim ama güzel görünüyor mantıklı olabilir

a4 den kastım audi değil resimdeki skoda octavia nın kasa kodu a4 dür şu an satılan a5 o nedenle a4 yazdım ama incelemnizi öneririm özellikle collection paketinde yok yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-full-plus-full-masrafsiz-collection-plus-1.6-105976310/detay

Skoda da Seat da güzel araştırıyorum bilgilendirmen için teşekkürler.

• Proton Gen 2 tavsiyemdir.Uygun fiyata kaliyeli araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf 4 carizmalarda gdi motor olanlarda lpg uyumu sıkıntılı
    o yüzden piysası çok düşük
    ama 16-20 arasına alına bilecek en iyi araç 99-2002 model s40 fena bi tercih olmaz
    http://www.sahibinden.com/volvo-s40-1.8?sorting=price_asc
  • Carisma gdi düşünmüyorum sadece 1.6 avance modelini düşünüyorum .
  • Şimdi genel bi bakarsak Carisma cok yakıyor seat ve skoda ise güzel 1.6 sr motor golf ile aynı ama kasa ağırlığından oda golften cok yakıyor geriye golf ile gen 2 kaldı Gen-2 gerçekten güzel araç çin filan değil lotus üretiyor türkiyedeki sıkıntısı distribitor doğuşta filan olsa 25 ten aşşağı bulunmaz parçası pahalı değil 1 gün kargo bekledikten sonra gelir nerede olursan 110 bg lik motor yakıtta golfle aynı hemen hemen yani Gen-2 ile golf e bakıyorum Golf gerçekten pahalı kararsızım hala

• quote:

Carisma gdi düşünmüyorum sadece 1.6 avance modelini düşünüyorum .

2002 bora ve 1999 carizma kullandım. Bora yalıtım ve konfor olarak daha iyidi.Genişlik yol tutuş sorunsuzluk ve daha ucuz bakım masrafları olarak carizma öndeydi.Bora nın 2. eli hızlı carizmanın yavaş . .bora yı golf emsali olduğu için yazdım.
  • Borayla golf aynı kasa değişik zaten benim bahsettiğim carisma 2001 filan ama vazgeçtim carismadan araştırınca insanın fikri değişiyor şimdide dizellere bakıyorum araba almak cok zor
  • quote:

400 cm3 var aralarında sadece 1 litre mi fark var kardeş sen unutmuşsun vectra benzinde 12.4 fabrika verisi :D

ikisinide sakin kullanım olarak yazdım yoksa iki araçta daha yüksek değerlere çıkar Vectra elbette daha çok yakar normal bi durum Golf 1.6 Vectra B ile aynı yakıt tüketiyor tam olarak. Bu arada bütçe 18 demişsin yeni gördüm o paraya bulacağın Golf ler talaş olur ve ciddi masraf açabilir.

Ben arkadaşımın 2001 Bora comfortline ının 235.000km de 13bin tl hasar kaydı var ağır kazası var sol ön direkten iç konsol falan değişmiş +komple boyalı+3parça değişen+ lpg+ otomatik vites +sunroof+500 tl de ufak tefek masrafı vardı. 18.750 ye sattım 2-3 ay önce...araba dışardan diri duruyordu ama durumu iyi değildi bence.ayrıca Golf ün piyasasıda boradan 1.000 tl yüksektir ortalama.

18 e Golf alma ekmeği yenmiştir onun yada biraz bütçeni genişlet temiz Golf için en az 20-21 e çıkman gerekır ama Golf ün tadınada doyum olmaz söyleyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 30 Kasım 2012; 10:23:30 >

• Temizden kastınız 80 bin de boyasız filan mı benim aracı ben 3 yıl once aldım sağ camurluk değişeni ve komple boyattım motoru canavar gibi 190 binde, benim araç temiz değil o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakgl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-japon-harikasi-konforun-adresi-masrafsiz-107766945/detay

mükkemel bir araba birde düz vites olsaydı gözüm kapalı dalardım

• İnan bana otomatik vitesten çok daha rahat. Şanzumanıda yenilettiğim için bu kadar rahat söylüyorum. İstanbul trafiğinde manuel vites çekilmiyor. Bundan sonraki arabam da kesnlikle otomatik vites olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-japon-harikasi-konforun-adresi-masrafsiz-107766945/detay

İnan bana otomatik vitesten çok daha rahat. Şanzumanıda yenilettiğim için bu kadar rahat söylüyorum. İstanbul trafiğinde manuel vites çekilmiyor. Bundan sonraki arabam da kesnlikle otomatik vites olacak. Arabamdan çok memnunum. 3000-4000 USD civarı bir miktara ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Eğer o meblağı bulursam zaten satmayı da düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

İnan bana otomatik vitesten çok daha rahat. Şanzumanıda yenilettiğim için bu kadar rahat söylüyorum. İstanbul trafiğinde manuel vites çekilmiyor. Bundan sonraki arabam da kesnlikle otomatik vites olacak. Arabamdan çok memnunum. 3000-4000 USD civarı bir miktara ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Eğer o meblağı bulursam zaten satmayı da düşünmüyorum.

• Golf yada bora TDİ Bakmalısın bence 130 Hp ler pd130 olarak geçer az yakar uçurur çok deli araba :D
    Otamatik vites te tercih edilebilir biraz daha fazla yakar ama rahatı çok iyidir Bora yı bir sene kullandım imzamdaki en beğendiğim araçtır
  • Hafif bi hort olmuş ama ben carismanın sadece 1.6 avance modeline bakıyordum şimdi çıtayı yükselttim .
  • Ben Golf4-Carisma Avance- Gen2 hepsine bindim golf 4 ü son sıraya çekmek lazım iç tasarım çok iyi değil kaliteye laf yok eyvallah fakat 8v 102ps ile biraz arka planda kalıyor. gen2 içlerindeki en iyi araç bence spor koltukları malzeme kalitesi ile direksiyonu ile performansı ile süper bir araç alan pişman olmaz yedek parça sıkıntı olmuyo 2.eli zayıf fakat araç çok keyifli. Carisma Avance ile Gen2 aynı araç benim kullandığım carisma 1.6 motor idi ve gayet iyi bir araç donanım olarak gayet dolu servis ağı yedek parça ve 2.el durumunu dikkate alırsak Carisma Avance 1.6 al. 1.8 GDI ler de çok iyi fakat onlara lpg uymuyor uydurduklarıda çok gitmiyor...
  • Alan almış satan satmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 28 Şubat 2013; 13:07:42 >
  • Başkasına yararı olur her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.